Skip to main content

BLOGS

Έναν online διαγωνισμό ανακοίνωσε το Peaky Blinders ενόψει της κυκλοφορίας της έκτης σεζόν

Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό της αγαπημένης σειράς που επιστρέφει για την τελευταία της σεζόν 



Τη διεξαγωγή ενός online διαγωνισμού ανακοίνωσε η αγαπημένη σειρά Peaky Blinders, η οποία και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για την έκτη και τελευταία της σεζόν.

Οι θαυμαστές της σειράς του BBC θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν εις πέρας μια σειρά από αποστολές στα πλαίσια του διαγωνισμού, οι διαταγές για τις οποίες θα δοθούν από το ίδιο το Peaky Blinders από αυτήν κιόλας την εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της διεξαγωγής του έγινε από το official Instagram page της σειράς, μέσα από ένα υπόμνημα που αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα θα λάβετε μια σειρά από διαταγές για αποστολές που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, κάθε μια πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, όμως θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας». 

https://www.instagram.com/p/CZZhjuhAN6L/?utm_source=ig_web_copy_link

Σκοπός του online διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να τα καταφέρουν σε όλες τις αποστολές και στο τέλος θα ξεκλειδωθεί ένα βραβείο για αυτούς.

Η πρώτη «αποστολή» έγινε ήδη γνωστή από την ίδια σελίδα σήμερα το πρωί και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

https://www.instagram.com/p/CZd3I4ZAuqd/?utm_source=ig_web_copy_link  

Παρά το γεγονός ότι η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για τη σειρά που μας κράτησε παρέα τα προηγούμενα χρόνια, ο Cillian Murphy και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες της αναμένεται να συμμετέχουν και σε ακόμη ένα Peaky Blinders project. Αυτό δεν είναι άλλο από μια ταινία μεγάλου μήκους, στην οποία και θα τους απολαύσουμε την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα.

Σπεύσατε λοιπόν στο Instagram page της σειράς και διεκδικήστε το μεγάλο βραβείο προτού απολαύσετε την τηλεοπτική της επιστροφή!

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

BLOGS

«Θέλεις να είσαι τέλεια και θέλεις όλοι να σε αγαπούν» Saoirse Ronan

Η Saoirse Ronan γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά της

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

CELEBS

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

Όσα δεν ξέρουμε για τη «Χάιδω» από τη Γη της Ελιάς