Skip to main content

BLOGS

Ένας 5χρονος Βαλεντίνος με κοστούμι κάνει έκπληξη σε συμμαθήτριά του και γίνεται το απόλυτο viral video με 40 εκατομμύρια views

Ένα μικρό αγόρι κλέβει τις καρδιές εκατομμυρίων, όταν το ίδιο θέλησε να κάνει ένα δώρο στην αγαπημένη του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 



Ένα μικρό αγόρι κλέβει τις καρδιές εκατομμυρίων, όταν το ίδιο θέλησε να κάνει ένα δώρο στην αγαπημένη του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 32χρονη Σέλμπι Σμολ από τη Νέα Υόρκη, κατέγραψε τη συγκινητική στιγμή που ο γιος της Άντονι, ντυμένος στην πένα με κοστούμι, αιφνιδίασε την 5χρονη Λίλα με δώρα στην εξώπορτά της την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου. «Το 5χρονο αγόρι μου ζητά από ένα κορίτσι στην τάξη του να γίνει η Βαλεντίνα του» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok η μητέρα, με το βίντεο να έχει προβληθεί πάνω από 40 εκατομμύρια φορές από την Κυριακή.

https://www.tiktok.com/@shelbysmall1/video/7064312053397376302?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7017755881497970181

Η έκπληξη στην αγαπημένη του συμμαθήτρια

Το απόσπασμα δείχνει τον Άντονι ντυμένο με κοστούμι καθώς περιμένει υπομονετικά έξω από το σπίτι της συμμαθήτριάς του Λίλα με λουλούδια, σοκολάτες και ένα λούτρινο αρκουδάκι. «Μπορώ να δω τη Λίλα;» ρωτάει ευγενικά τον άντρα που ανοίγει την εξώπορτα. Όταν η Λίλα έρχεται στην πόρτα, της δίνει το μπουκέτο με τα λουλούδια, ένα κουτί με σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς και ένα λούτρινο ζωάκι. «Ευτυχισμένο Άγιο Βαλεντίνο» της λέει. Μια γυναίκα, η οποία πιθανώς είναι η μητέρα της Λίλα, προσφέρεται να κρατήσει τα δώρα της, ώστε να μπορέσει να τον αγκαλιάσει για να τον ευχαριστήσει.

Ένας μικρός gentleman

Το βίντεο έχει λάβει πάνω από 148.000 σχόλια από θαυμαστές που συγκινήθηκαν με τη ρομαντική χειρονομία του Άντονι. «Τι μικρός gentleman» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό».

«Αυτοί οι γονείς καλύτερα να συμπαθήσουν ο ένας τον άλλον, γιατί νομίζω ότι θα γίνουν πεθερικά» πρόσθεσε αστειευόμενος κάποιος άλλος. Η μητέρα του Άντονι απάντησε στο τελευταίο αυτό σχόλιο λέγοντας πως γνωρίζει τους γονείς της Λίλα από τότε που πήγαιναν λύκειο και πως μένουν μόνο τρία σπίτια μακριά.

Στο τέλος, πάντως, πήρε και την αγκαλιά που ήθελε!

«Κάποιοι μεγάλοι άνδρες πρέπει να κρατήσουν σημειώσεις από αυτό το παιδί» σημείωσε μια γυναίκα ενώ κάποια άλλη πρόσθεσε: «Το θέμα ξεκινά από τους γονείς. Δεν τα κάνουν πλέον έτσι τα παιδιά τους. Μπράβο νεαρέ».

Ωστόσο, η περήφανη μαμά επέμεινε ότι η έκπληξη στην Λίλα ήταν αποκλειστικά ιδέα του γιου της. Σύμφωνα με την ίδια, της ζήτησε να «διαλέξει ένα όμορφο πουκάμισο και τότε σκέφτηκε την ιδέα αυτή».

Πηγή: www.iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department