Skip to main content

BLOGS

Έχουμε το πρώτο look από το πολυαναμενόμενο Oppenheimer του Christopher Nolan

Το πρώτο look της μεγάλης κινηματογραφικής επιστροφής του Christopher Nolan είναι γεγονός, ενώ ο Kenneth Branagh είναι η νέα προσθήκη στο λαμπερό cast της ταινίας.



Ο θάνατος και η καταστροφή ποτέ δεν φάνταζαν τόσο όμορφοι: ο αγαπημένος σκηνοθέτης, Christopher Nolan, μοιράστηκε το πρώτο look του Cillian Murphy ως του πατέρα της ατομικής βόμβας στην πολυαναμενόμενη ταινία του, Oppenheimer. Και πέρα από την εικόνα του Murphy, ο θαυμαστές του σκηνοθέτη γνωρίζουμε και επίσημα πλέον ότι η νέα προσθήκη στο λαμπερό cast της ταινίας δεν είναι άλλη από αυτή του πολυβραβευμένου Kenneth Branagh.

Το κινηματογραφικό follow-up του Tenet από το 2020, παρακολουθεί τον J. Robert Oppenheimer, τόσο πριν, όσο και μετά την αρωγή του στην παραγωγή του πιο καταστροφικού όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στο πρώτο look της ταινίας βλέπουμε τον Murphy να κοιτάζει μέσα στην camera, κρατώντας στο στόμα του ένα από τα τσιγάρα που μελλοντικά θα τον σκότωναν, και με βλέμμα που στοιχειώνει τους θεατές. Ίσως αυτή του η εικόνα να είναι και το αποτέλεσμα της πρώτης δοκιμής της ατομικής βόμβας, μετά την οποία ο Oppenheimer δήλωσε: «Τώρα έχω μετατραπεί στον Θάνατο, τον καταστροφέα των κόσμων».

Στην ταινία πρόκειται να δούμε την Emily Blunt στον ρόλο της συζύγου του, Kitty Oppenheimer, ενώ ο Nolan έχει ήδη προσλάβει τον αγαπημένο Robert Downey Jr., τον Matt Damon, τη Florence Pugh, τον Rami Malek και τον Benny Safdie, μεταξύ πολλών άλλων.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει η ταινία στους κινηματογράφους, όμως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Kenneth Branagh θα ερμηνεύσει έναν άγνωστο για την ώρα ρόλο στην ταινία, με τον ίδιο να μην είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Nolan. Συγκεκριμένα, ο Branagh συμμετείχε στο παρελθόν στις blockbuster ταινίες του, Dunkirk και Tenet. Τα καλά νέα για τον Branagh δεν σταματούν εδώ φυσικά, μιας που εκείνος προτάθηκε πρόσφατα για τρία βραβεία Oscar για την αυτοβιογραφική ταινία του, Belfast. Με αυτές, έσπασε και ένα μεγάλο Oscar record, διαθέτοντας υποψηφιότητες σε επτά διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια