Skip to main content

BLOGS

Οι ηθοποιοί του Spider-Man, Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield, δίνουν ζωή σε ένα κλασικό meme του αγαπημένου comic

Τρεις γενιές Spider-Man ενώνονται στην αναπαράσταση ενός από τα πιο δημοφιλή memes που προέκυψαν από την ιστορική σειρά comic 



Ζωή σε ένα κλασικό meme του αγαπημένου comic του Spider-Man έδωσαν οι ηθοποιοί που τον ερμήνευσαν στη μεγάλη οθόνη, Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield.

Μέσα από μια ανάρτηση στα social media, ο official λογαριασμός του Spider-Man: No Way Home ανέβασε μια εικόνα με τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield να δείχνουν ο ένας τον άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο κλασικό πια meme που προέρχεται από τη σειρά.

Αφορμή για την αναπαράσταση αυτή στάθηκε η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του No Way Home σε 4K UHD και Blu-ray στις 12 Απριλίου, αλλά και η ψηφιακή του πρεμιέρα σε πλατφόρμες streaming στις 22 Μαρτίου.

Η φωτογραφία που μετατράπηκε σε meme προέρχεται από το επεισόδιο του cartoon του Spider-Man με τίτλο Double Identity, το οποίο και προβλήθηκε το μακρινό 1967. Σε αυτό, ο κακός της ιστορίας μεταμφιέζεται στον ήρωα της σειράς.

Το Spider-Man: No Way Home έγινε πρόσφατα η έκτη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών, σημειώνοντας έσοδα στο box office που ανέρχονται στα 1,69 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

Προτεινόμενα

FITNESS

Ποια είδη άσκησης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του αισθήματος της πείνας;

Κι όμως, μέσα από τη γυμναστική μπορείς να ρυθμίσεις την όρεξή σου για φαγητό!

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

ΒΙΒΛΙΟ

«Μαμά» ένα βιβλίο ύμνος για τη μητρότητα

Που το διαβάζουμε ξανά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας που είναι στις 12/5