Skip to main content

BLOGS

Στον ρόλο του Πιγκουίνου πρόκειται να επιστρέψει ο Colin Farrell σε spin-off σειρά του Batman

Η σειρά θα ακολουθεί τον χαρακτήρα όσο ο ίδιος περνά σε σκοτεινά μονοπάτια για να μεταμορφωθεί στον περίφημο Πιγκουίνο 



Στον ρόλο του Oswald Cobblepot ή αλλιώς του Πιγκουίνου πρόκειται να επιστρέψει ο Colin Farrell, σε μια spin-off σειρά του Batman που ετοιμάζεται από το HBO Max.

Έπειτα από έντονη φημολογία για τη δημιουργία της την προηγούμενη χρονιά, η δημοφιλής streaming υπηρεσία ξεκίνησε και επίσημα τις διαδικασίες για τη σειρά, η οποία και θα τοποθετείται μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας Batman.

«Ο κόσμος που ο Matt Reeves δημιούργησε για τον Batman είναι ένας κόσμος που δικαιολογεί το να αναζητήσουμε το βαθύτερο βλέμμα μέσα από τα μάτια Oswald Cobblepot” ανέφερε ο Farrell σχετικά με τη σειρά.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη συνέχιση της εξερεύνησης του Oz όσο ο ίδιος περνά σε σκοτεινά μονοπάτια για να μεταμορφωθεί στον περίφημο Πιγκουίνο. Θα είναι όμορφο να τον δούμε πίσω στους δρόμους της Gotham για λίγη τρέλα και λίγο χάος».

Ο Lauren LeFranc (Impulse, Agents of S.H.I.E.L.D.) πρόκειται να βρεθεί στον ρόλο του σεναριογράφου και showrunner της σειράς. Εxecutive producers θα είναι οι Reeves, Farrell, LeFranc και ο παραγωγός του Batman, Dylan Clark.

«Ο Colin έλαμψε μέσα από τη σκηνή ως ο Πιγκουίνος στον Batman και το να έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει σε βάθος τη ζωή του χαρακτήρα στο HBO Max είναι μια μεγάλη υπόθεση» ανέφερε ο Reeves σε σχετικές του δηλώσεις. «Ο Dylan κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Lauren στη συνέχεια της ιστορίας του Oz, όσο ο ίδιος αναζητά με βία την εξουσία της Gotham». 

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, ο Reeves επιβεβαίωσε τα πλάνα δημιουργίας ενός prequel spin-off για το Αστυνομικό Τμήμα της Gotham City, το οποίο για την ώρα φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί. Η σειρά επρόκειτο να μοιάζει με το Prince Of The City, χωρίς ωστόσο να περιστρέφεται γύρω από την ιστορία του Batman.

Ο Reeves επιβεβαίωσε αργότερα ότι το spin-off έχει εξελιχθεί σε ένα horror-inspired TV show για τον κόσμο του Arkham. Για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ως προς την κυκλοφορία του.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

Προτεινόμενα

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός