Skip to main content

BLOGS

Η Zoë Kravitz συναντά μερικές ακόμη Catwomen σε ένα viral σκετσάκι του Saturday Night Live

Η δημοφιλής ηθοποιός που ενσαρκώνει την Catwoman στην νέα ταινία Batman, σε έναν μοναδικό μονόλογο 



Μερικές ακόμη Catwomen συνάντησε η Zoë Kravitz, σε ένα viral σκετσάκι του Saturday Night Live.

Η δημοφιλής ηθοποιός που ενσαρκώνει την Catwoman/Selina Kyle στην νέα ταινία Batman, βρέθηκε σε έναν μοναδικό μονόλογο στην μακροχρόνια εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, την οποία και πρόσφατα παρουσίασε.

Πιο συγκεκριμένα, όσο η Kravitz έδινε τον εναρκτήριο μονόλογο στον επεισόδιο του SNL που παρουσίαζε, διακόπηκε από την Kate McKinnon, η οποία και υποδύθηκε τον ρόλο της Michelle Pfeiffer από το Batman Returns του 1992.

«Είμαι η Catwoman από τα ’90s, αυτή με το μαστίγιο - ξέρεις, σαν αυτό που έχουν οι γάτες» ανέφερε η ηθοποιός αστειευόμενη, με το σκετσάκι να συνεχίζει ώστε να εμφανιστούν και άλλες Catwomen, δηλαδή η Eartha Kitt και η Aidy Bryant.

Στη σκηνή βρέθηκαν επίσης η μουσική guest του επεισοδίου, Rosalía, όπως και ο Chris Redd στον χαρακτήρα του Katt Williams.

Η Zoë Kravitz φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ενσάρκωσε την Catwoman στην νέα ταινία Batman, ενώ πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η ίδια είχε απορριφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο ρόλο, όταν το 2012, ο Christopher Nolan την έκοψε από τις οντισιόν του Dark Knight Rises επειδή ήταν πολύ «αστική». Στην πραγματικότητα, η Kravitz πιστεύει ότι το χρώμα του δέρματός της ήταν αυτό που δεν της επέτρεψε τότε να ενσαρκώσει τον ρόλο, υπονοώντας ότι την ευθύνη για την απόρριψή της έχει πρωτίστως ο casting director της ταινίας και όχι ο σκηνοθέτης της.

Η ταινία The Batman, η οποία έκανε πρόσφατα πρεμιέρα, σκηνοθετήθηκε από τον Matt Reeves, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρέθηκαν οι Robert Pattinson ως Batman, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ο Paul Dano ως Riddler, ο Colin Farrell ως ο Πιγκουίνος, ο Jeffrey Wright ως ο James Gordon και ο John Turturro ως Carmine Falcone.

Δείτε εδώ το σκετσάκι του Saturday Night Live:

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

BLOGS

Τι έρχεται στο Netflix τον Μάιο και η επιστροφή του «Maestro»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix στις 16 Μαΐου, μαζί με άλλες πρωτότυπες σειρές και ταινίες. 

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!