Skip to main content

BLOGS

Δείτε το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή της Jennifer Lopez με τίτλο Halftime

Το πρώτο preview της νέας παραγωγής του Netflix είναι εδώ, με τη J.Lo να συζητά σε αυτό την απόρριψη της ταινίας Hustlers από τα βραβεία Oscar 



Διαθέσιμο στο κοινό έγινε το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή της Jennifer Lopez με τίτλο Halftime, το οποίο και αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή του Netflix.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στο Tribeca Film Festival στις 8 Ιουνίου, προτού αυτή γίνει διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 14 Ιουνίου.

Στο πρώτο preview της νέας αυτής παραγωγής του Netflix, η J.Lo εμφανίζεται να συζητά την περίφημη απόρριψη της ταινίας Hustlers από τα βραβεία Oscar, αναφέροντας ότι η ίδια πάσχιζε διαχρονικά να ακουστεί και να παρθεί στα σοβαρά από το Hollywood.

Δείτε εδώ το trailer του Halftime:

https://youtu.be/rpMZOZTqcQw

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Halftime, αυτό αποτελεί ένα λεπτομερές και intimate peek πίσω από όλα αυτά που συνιστούν την Jennifer Lopez στο απόλυτο icon που είναι σήμερα, από τις onscreen και on stages ερμηνείες της σε όλον τον κόσμο, μέχρι το Super Bowl Halftime show και την πρόσφατη ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ. Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην εξέλιξή της ως Λατίνα γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη, που διατηρεί διαχρονικά μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, επιλέγοντας ακόμη να χρησιμοποιεί τη φωνή της για ανώτερους σκοπούς.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30