Skip to main content

BLOGS

Επανενώθηκε το cast του Lord Of The Rings περισσότερα από 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας

Με τον Dominic Monaghan να αστειεύεται ότι αν ηχογραφούνταν οι συζητήσεις τους εκείνο το βράδυ, κανείς τους δεν θα ξαναέβρισκε δουλειά!



Επανενώθηκε το cast του Lord Of The Rings περισσότερα από 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας της σειράς, με τίτλο Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού.

Ο Dominic Monaghan, ο οποίος ερμήνευσε τον Merry στο επιτυχημένο film franchise βασισμένο στη σειρά βιβλίων του JRR Tolkien, αστειεύτηκε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι αν ηχογραφούνταν οι συζητήσεις των ηθοποιών εκείνο το βράδυ, κανείς τους δεν θα ξαναέβρισκε δουλειά!

Στο reunion dinner μαζί με τον Monaghan βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Sam) και Billy Boyd (Pippin), οι οποίοι είναι σήμερα 45, 41, 51 ετών αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/Cd0heQQu_8V/?utm_source=ig_web_copy_link

Το group είχε προηγουμένως ξαναβρεθεί στο Late Show του Stephen Colbert τον περασμένο Δεκέμβριο, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 ετών από την κυκλοφορία της ταινίας. Οι ίδιοι παρουσίασαν ένα hip-hop tribute με τίτλο #1 Trilly, στο οποίο συμμετείχε και ο Killer Mike με τον Method Man.

Στο μεταξύ, η Lord Of The Rings TV series είναι σχεδόν έτοιμη και θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η σειρά πρόκειται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, με τις πρώτες πέντε σεζόν της να κοστίζουν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Δείτε εδώ το σχετικό trailer:

https://youtu.be/v7v1hIkYH24

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ