Skip to main content

BLOGS

George Clooney και Julia Roberts επανενώνονται στην ταινία Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης rom-com ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο 



Οι βραβευμένοι με Όσκαρ, George Clooney και Julia Roberts βγάζουν ένα «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και επιστρέφουν επανενωμένοι στις οθόνες μας αυτόν τον Σεπτέμβριο, σε μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Οι δύο πρωταγωνιστές επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, που αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again), σε σενάριο του ίδιου και του Daniel Pipski.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που Clooney και Roberts πρωταγωνιστούν μαζί σε ένα rom-com, έχοντας προηγουμένως συμπρωταγωνιστήσει στα Ocean’s Eleven και στο Money Monster του 2016.

Το cast συμπληρώνουν οι Kaitlyn Dever, Billie Lourd (Booksmart), Maxime Bouttier και Lucas Bravo (Emily In Paris).

Roberts και Clooney βρίσκονται επίσης στον ρόλο των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τους Deborah Balderstone, Tim Bevan, Eric Fellner, Marisa Yeres Gill, Lisa Roberts Gillan, Sarah Harvey και Grant Heslov.

Δείτε εδώ το trailer:

https://youtu.be/hkP4tVTdsz8

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός