Skip to main content

BLOGS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Black Panther: Wakanda Forever

Πότε αναμένεται να δούμε το πολυαναμενόμενο sequel στις αίθουσες; 



Τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Black Panther: Wakanda Forever, το τρέιλερ του οποίου δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα στο San Diego Comic-Con την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη νέα ταινία της Marvel ο χαρακτήρας της Angela Bassett, Rowanda, φαίνεται πως αναλαμβάνει μερικά από τα καθήκοντα που κάποτε διέθετε ο Black Panther, τον οποίο και ερμήνευσε στο παρελθόν ο Chadwick Boseman που έφυγε από τη ζωή το 2020.

Στο τρέιλερ ακούγεται μια διασκευή του “No Woman No Cry” του Bob Marley και των Wailers, μιξαρισμένο μαζί με το “Alright” του Kendrick Lamar.

Το Black Panther sequel είχε ήδη επιβεβαιωθεί λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του μεγάλου blockbuster από το 2018, με το project ωστόσο να παγώνει μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή του.

Την νέα ταινία της σειράς σκηνοθετεί και πάλι ο Ryan Coogler, με τους Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Martin Freeman, Winston Duke και Angela Bassett να αποτελούν το cast της. Στο sequel πρόκειται να δούμε και την ηθοποιό του If Beale Street Could Talk, Dominique Thorne, αλλά και την Michaela Coel του I May Destroy You.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

https://youtu.be/RlOB3UALvrQ

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου