Skip to main content

BLOGS

Jennifer Coolidge: «Έχω πάει με τουλάχιστον 200 άντρες χάρη στον ρόλο της MILF στο American Pie»

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το πώς ο iconic ρόλος που ερμήνευσε στο κλασικό teen movie επηρέασε για τα καλά τη σεξουαλική της ζωή



Για το πώς ο ρόλος της ως “Stifler’s mom” στο American Pie franchise επηρέασε τη σεξουαλική της ζωή μίλησε πρόσφατα η Jennifer Coolidge, η οποία και έδωσε συνέντευξη στο Variety με αφορμή το White Lotus του ΗΒΟ στο οποίο και πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο.

Ερωτώμενη αν θα ήθελε να της αναφέρονται ως first-time Emmy nominee χάρη στην πρόσφατη υποψηφιότητά της ή απλώς MILF, η Coolidge απάντησε αστειευόμενη ότι ο δεύτερος χαρακτηρισμός είναι τιμητικός για την ίδια, εξηγώντας μάλιστα στη συνέχεια ότι ο breakout ρόλος της στην ταινία της απέφερε «πολλά προνόμια». Τα προνόμια αυτά δεν ήταν άλλα από το ότι σύμφωνα με την ίδια, ο ρόλος της ως MILF της επέτρεψε να κάνει σεξ με τουλάχιστον 200 άνδρες από την κυκλοφορία της ταινίας!

Η πρώτη ταινία American Pie κυκλοφόρησε το 1999, και η Coolidge έγινε τότε γνωστή στο κοινό ως Jeanine Stifler, ή ως μητέρα των Steve Stifler και Matt Stifler. Οι φίλοι του Steve τον πειράζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, αποκαλώντας τη μητέρα του MILF (ή Mother I’d Like to Fuck για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το ευφάνταστο ακρωνύμιο). Ο χαρακτήρας της Coolidge τελικά κάνει σεξ με έναν από τους φίλους του γιου της στην ταινία, ενώ η ίδια εμφανίζεται και στις τέσσερις ταινίες του δημοφιλούς franchise, ούσα μια από τους αγαπημένους και ξεκαρδιστικούς της χαρακτήρες.

Δείτε εδώ στιγμιότυπο της απολαυστικής συνέντευξης της Jennifer Coolidge:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/77169-jennifer-coolidge-exo-paei-me-toulaxiston-200-antres-xari-ston-rolo-tis-milf-sto-american-pie

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Oscars 2024: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Emma Stone στον Γιώργο Λάνθιμο μετά τη βράβευσή της

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Poor Things

BLOGS

«Αν χάνεις την ψυχή σου και το ξέρεις, τότε έχεις ακόμα λίγη ψυχή να χάσεις» Charles Bukowski

Ο μεγάλος συγγραφέας και ποιητής Charles Bukowski πέθανε από λευχαιμία στις 9 Μαρτίου 1994

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;