Skip to main content

BLOGS

Η Megan Thee Stallion ενώνει τις δυνάμεις της με την She-Hulk, σε ένα ρεσιτάλ twerking

Η rapper εμφανίστηκε αυτήν την εβδομάδα σε επεισόδιο της νέας σειράς της Marvel 



Μια cameo εμφάνιση στην ολοκαίνουρια και πολυαναμενόμενη σειρά της Marvel, She-Hulk: Attorney At Law, έκανε η δημοφιλής rapper, Megan Thee Stallion.

Η Megan συμμετείχε πιο συγκεκριμένα στο τρίτο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται από το Disney+, με την ίδια να ενώνει τις δυνάμεις της με την She-Hulk, Tatiana Maslany, σε ένα ρεσιτάλ twerking που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου και μια post-credits σκηνή.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό clip από τη σειρά:

https://youtu.be/-2aPGHZ-Hyg

Ο ρόλος της Megan Thee Stallion στη σειρά είχε tease-αριστεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα από τον Josh Segarra, ο οποίος και ερμηνεύει στο επεισόδιο τον δικηγόρο Augustus “Pug” Pugliese.

Σύμφωνα με την showrunner της σειράς, Jessica Gao, η Megan συμμετείχε σε αυτήν χάρη στην επίσης πρωταγωνίστρια και φίλη της, Jameela Jamil.

Η αγαπημένη rapper τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαιτέρως τη συμμετοχή της σε διάφορα projects ως ηθοποιός, με την ίδια να έχει εμφανιστεί πρόσφατα στο P-Valley του δικτύου STARZ, ερμηνεύοντας το alter ego της, Tina Snow.

Η ίδια αναμένεται να συμμετέχει και στο επικείμενο musical-κωμωδία Fucking Identical Twins της A24, ενώ φήμες τη θέλουν να συμμετέχει και σε ένα reboot της κλασικής ταινίας της δεκαετίας του ’90, Bring It On.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου