Skip to main content

BLOGS

Νέο τραγούδι: Face it all alone με Queen & Freddie Mercury πάντα εδώ!

Το video του ολοκαίνουργιου Face it all alone των Queen αναστάτωσε με εκ. views το youtube



Το κομμάτι που ανακάλυψαν ξανά οι QUEEN με τον Freddie Mercury «FACE IT ALONE» ήρθε ως ψηφιακή κυκλοφορία την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου κι έκανε ευτυχισμένους τους απανταχού φαν του θρυλικού συγκροτήματος.

Προηγείται της άφιξης του ‘The Miracle Collector’s Edition’ των Queen που αναμένεται στις 18 Νοεμβρίου.

Έχοντας προκαλέσει θύελλα στα μέσα ενημέρωσης από το καλοκαίρι, όταν τα μέλη του συγκροτήματος Brian May και Roger Taylor διέρρευσαν για πρώτη φορά την είδηση ​​ενός τραγουδιού των Queen που ανακαλύφθηκε εκ νέου με τον Freddie Mercury που πιθανολογούσαν για πιθανή κυκλοφορία, το πολυαναμενόμενο «χαμένο» κομμάτι, «Face It Alone», κυκλοφόρησε ως μια ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία single την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, 11.15 π.μ. BST.

Η ύπαρξη του κομματιού αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον May και τον Taylor σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη του BBC κατά την εμφάνισή τους στη φετινή συναυλία Royal Jubilee στην οποία έκαναν τα εγκαίνια με τον νέο τους τραγουδιστή Adam Lambert, με τον Roger Taylor να το περιγράφει ως «ένα μικρό κόσμημα από τον Freddie κάπως το είχαμε ξεχάσει», με τον Brian May να λέει «είναι όμορφο, είναι συγκινητικό».

https://www.instagram.com/p/CjrQp_1M7Nv/

Η άφιξη του κομματιού ως σινγκλ οδηγεί σε μια κυκλοφορία στις 18 Νοεμβρίου μιας νέας επανεξέτασης του 13ου άλμπουμ του συγκροτήματος, The Miracle. Μεταξύ των περιεχομένων του, το διευρυμένο σετ περιλαμβάνει The Miracle Sessions: έναν δίσκο επιπλέον μιας ώρας με περαιτέρω ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων έξι αδημοσίευτων τραγουδιών. Εξίσου δελεαστικό για τους θαυμαστές, ο ήχος περιλαμβάνει τις ειλικρινείς συνομιλίες της μπάντας στο στούντιο στο Λονδίνο και το Μοντρέ, δίνοντας το πιο αποκαλυπτικό παράθυρο στη δημιουργική διαδικασία των τεσσάρων μελών και τη χαρά, τα αστεία και τους διαλόγους κατά την επιστροφή τους στη δουλειά.

Το "Face It Alone" ηχογραφήθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια των ιστορικών συναντήσεων του 1988 για αυτό το άλμπουμ, μια παραγωγική περίοδο που είδε το συγκρότημα να γράφει περίπου 30 κομμάτια, πολλά από τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, αλλά παρέμειναν μεταξύ εκείνων που δεν έκαναν το τελευταίο άλμπουμ. Ανακαλύφθηκε ξανά όταν η ομάδα παραγωγής και αρχείου του συγκροτήματος επέστρεψε σε αυτές τις συνεδρίες για να εργαστεί στην επανέκδοση του The Miracle box set.

«Είχαμε ξεχάσει κάπως αυτό το κομμάτι», παραδέχεται ο Roger Taylor, «αλλά εκεί ήταν, αυτό το μικρό διαμάντι. Είναι υπέροχο, μια πραγματική ανακάλυψη. Είναι ένα πολύ παθιασμένο κομμάτι».

Το σινγκλ θα είναι το πρώτο νέο τραγούδι με τον Freddie Mercury που κυκλοφόρησε εδώ και περισσότερα από 8 χρόνια. Στο άλμπουμ των Queen Forever του 2014, το συγκρότημα περιελάμβανε τρία τραγούδια που δεν είχαν ακούσει στο παρελθόν με τον Mercury, συμπεριλαμβανομένων των "Let Me in Your Heart Again", "Love Kills" και "There Must Be More to Life Than This".

Μιλώντας για το κομμάτι που ανακαλύφθηκε ξανά, ο Brian May λέει: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας κατάφερε να βρει αυτό το κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια, είναι υπέροχο να ακούς και τους τέσσερις… ναι, ο Deacy είναι επίσης εκεί… να δουλεύουμε στο στούντιο πάνω σε μια υπέροχη ιδέα τραγουδιού που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… μέχρι τώρα!»

https://www.instagram.com/p/CjqBQKMoE40/

Face It Alone Official Lyrics:

 

When something so near and dear to life,

Explodes inside,

You feel your soul,

Is set on fire.

 

When something so deep and so far and wide,

Falls down beside,

Your cries can be heard,

So loud and clear.

 

Your life is your own,

You're in charge of yourself,

Master of your home,

In the end,

In the end,

You have to face it all alone.

 https://www.instagram.com/p/CjpnWU2IIeh/

When something so dear to your life,

Explodes inside,

You feel your soul,

Is burned alive (burned alive).

 

When something so deep and so far and wide,

Falls down beside,

Your cries can be heard,

So loud and clear.

 

Your life is your own,

You're in charge of yourself,

Master of your home,

In the end,

In the end,

You have to face it alone.

 

When the moon has lost its glow,

When the moon has lost its glow,

When the moon has, when the moon has lost its glow,

When the moon, when the moon has lost its glow,

You have to face it all alone.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός