Skip to main content

BLOGS

Η νέα it bag του οίκου Balenciaga κοστίζει 1.800 δολάρια και μοιάζει με μια σακούλα πατατάκια Lay's

Πώς σας φαίνεται, λοιπόν; 



Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Lay's υποστήριζε στις καμπάνιες της για τα πατατάκια της ότι «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα». Και αυτό φαίνεται πως μάλλον αποδείχθηκε περίτρανα με τη μετατροπή της γνώριμης συσκευασίας από τα πατατάκια της σε μια high end τσάντα, από τον οίκο Balenciaga!

Η εν λόγω it bag είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του οίκου μόδας με τη Lay’s και μοιάζει ακριβώς με ένα από τα εμβληματικά σακουλάκια που δεν χορταίνουμε.

Φτιαγμένη από εξωτικό δέρμα, η τσάντα αναπαριστά το κλασικό σχέδιο της σακούλας με τα πατατάκια, διαθέτει το διακριτικό logo της Balenciaga και διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Η τσάντα περιλαμβάνει επίσης μεταλλική ασημί φόδρα και απλό κλείσιμο με φερμουάρ στο επάνω μέρος και έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Balenciaga, Demna Gvasalia, περιέγραψε την τσάντα ως must have αντικείμενο, ενώ αυτή έχει αποκτήσει το virality που ανέμενε ο οίκος, με πολλά άτομα να θέλουν να την αποκτήσουν άμεσα, αλλά και άλλα που δεν φαίνεται να τη λατρεύουν.

https://twitter.com/LAYS/status/1577038400947126272?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1577038400947126272%7Ctwgr%5E8f2de62902e4e86a12bca8b33fffd566d88c45cc%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.insider.gr%2Fstiles%2Fspend-it%2F246546%2Fbalenciaga-i-nea-tsanta-1800-dolarion-toy-diasimoy-oikoy-modas-moiazei-me

Παραλληλισμοί με παρόμοιες δημιουργίες του οίκου Moschino δεν έλλειψαν,  μιας που στο παρελθόν έχουμε δει κυκλοφορίες του όπως η τσάντα-οδοντόκρεμα, η τσάντα-μπαγκέτα, η τσάντα - φιάλη καθαριστικού μπάνιου και πολλά ακόμη ευφάνταστα αντικείμενα.

Στο online shop της Balenciaga, η τσάντα Lay’s δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της, η τιμή της ωστόσο αναμένεται να αγγίξει τα 1.800 δολάρια!

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές