Skip to main content

BLOGS

Δύο νέα κομμάτια για το Black Panther: Wakanda Forever φημολογείται ότι ηχογράφησε η Rihanna

Πηγές αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο ακούγεται στα end credits της ταινίας



Δύο νέα κομμάτια για το Black Panther: Wakanda Forever φημολογείται ότι ηχογράφησε η Rihanna, ο όγδοος και τελευταίος δίσκος της οποίας, το Anti, κυκλοφόρησε το 2016. Έκτοτε, φήμες για νέα μουσική της δημοφιλούς τραγουδίστριας και επιτυχημένης επιχειρηματία κυκλοφορούν διαρκώς, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει κυκλοφορήσει κάτι καινούριο για τους θαυμαστές της.

Η μόνη επιβεβαιωμένη μουσική ενασχόληση της Rihanna για το επόμενο διάστημα είναι η εμφάνισή της Super Bowl 2023 Halftime Show.

Σύμφωνε λοιπόν με το HITS Daily Double, η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει ηχογραφήσει δύο από τα κομμάτια της επικείμενης ταινίας της Marvel, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την ίδια να πρωταγωνιστεί και σε αυτή, όμως ξέρουμε πια πως ήταν αναληθείς.

Σύμφωνα δε με τον δημοσιογράφο των New York Times, Kyle Buchanan, το ένα από αυτά τα κομμάτια θα ακούγεται στα end credits της ταινίας.

Ο ίδιος έγραψε σε σχετική του ανάρτηση: «Ακούω φήμες ότι η Rihanna ηχογραφεί ένα κομμάτι για τα end-credits του Black Panther: Wakanda Forever. Πώς συνεχίζεις μετά από ένα classic σαν το ‘All the Stars’; Τσιμπώντας το πρώτο κομμάτι της Rihanna εδώ και χρόνια».

Μέχρι στιγμής ούτε η Marvel, ούτε και η Rihanna έχουν απαντήσει ως προς τις φήμες για τη συνεργασία τους.

Το Black Panther: Wakanda Forever αναμένεται να επιστρέψει με τους Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira και Martin Freeman από το original Black Panther, με τους Michaela Coel, Tenoch Huerta και Dominique Thorne να είναι οι νέες προσθήκες στο λαμπερό του cast.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department