Skip to main content

BLOGS

To Saturday Night Live παρωδεί ξεκαρδιστικά το Avatar και γίνεται viral στα social media

Το νέο επεισόδιο του Saturday Night Live (SNL) δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη μεγάλη επιτυχία του James Cameron



Το νέο επεισόδιο του Saturday Night Live (SNL) δε θα μπορούσε να μην είχε μέσα και το Avatar του James Cameron, το οποίο βρίσκεται αυτήν την περίοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες σπάζοντας ρεκόρ εισιτηρίων όπως ακριβώς και η πρώτη του ταινία. Θέλοντας φυσικά να σχολιάσει τη blockbuster ταινία, η αγαπημένη αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή SNL δεν δίστασε να παρουσιάσει ένα σχετικό σκετσάκι, το οποίο είναι τόσο ξεκαρδιστικό που έχει γίνει το δίχως άλλο viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Η παρωδία του Avatar βρίσκει τον Michael Grant Day στον ρόλο του Jake Sully και την Ego Nwodim στον ρόλο της Neytiri. Στο βίντεο συμμετέχουν επίσης και οι Kenan Thompson, Sarah Sherman και Devon Walker.

Στη sequel ταινία Avatar: The Way of Water πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Δείτε το σκετσάκι του Saturday Night Live (SNL):

https://youtu.be/h8lKa1BPBdY

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς