Skip to main content

BLOGS

Ο Jimmy Choo παρουσιάζει μια νέα συλλογή Sailor Moon και οι λάτρεις της θρυλικής σειράς anime παραληρούν

Δείτε ολόκληρη τη σειρά παπουτσιών και αξεσουάρ που κυκλοφορεί με αφορμή της συμπλήρωση 30 ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς



30 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς anime, Sailor Moon, και για να το γιορτάσει, ο οίκος Jimmy Choo δημιούργησε μια επετειακή σειρά παπουτσιών και ρούχων που θα κάνουν τους fans και τους πανταχού fashionistas να παραληρούν.

Η σειρά της Naoko Takeuchi, που συνεχίστηκε και το 2014 με το Sailor Moon Crystal, αποτελεί ένα σταθερό φαινόμενο της pop culture, γεμάτο από τη θηλυκή του μαγεία, το χιούμορ και τους εξαιρετικά fashionable χαρακτήρες του, που εμπνέουν ακόμη και σήμερα τη νέα γενιά που το παρακολουθεί σταθερά. 

Μέσα από τη σειρά Jimmy Choo x Sailor Moon το iconic anime ζωντανεύει μέσα από ψηλοτάκουνες γόβες, πλατφόρμες, μπότες, αλλά και τσάντες, σε ένα homages στις Sailor Scouts — δηλαδή τις Sailor Moon, Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter και Sailor Venus.

jimmy-choo-sailor-moonjimmy-choo-sailor-moon-2

jimmy-choo-sailor-moonjimmy-choo-sailor-moon-3

jimmy-choo-sailor-moonjimmy-choo-sailor-moon-4

jimmy-choo-sailor-moonjimmy-choo-sailor-moon-5

Επιπλέον, μερικές από τις πλέον μνημειώδεις στιγμές στη σειρά ζωντανεύουν ως σκίτσα στα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη Varenne Quad XS τσάντα, στην οποία βλέπουμε το πρώτο φιλί της Sailor Moon και του Tuxedo Kamen.

https://youtu.be/7xGQwNPDSX0

Η γάτα της Sailor Moon, Luna, έχει επίσης την τιμητική της στη συλλογή.

Και για τους πιο φανατικούς λάτρεις της Sailor Moon, η συλλογή διαθέτει και ένα special edition παπούτσι, τις made-to-order knee-high signature μπότες της ηρωίδας, οι οποίες είναι καλυμμένες με κρύσταλλα Swarovski.

Η Jimmy Choo collaborative capsule συλλογή θα γίνει διαθέσιμη στα καταστήματα Selfridges στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν σας περισσεύουν αρκετά χρήματα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο δώρο για την ημέρα!

jimmy-choo-sailor-moonjimmy-choo-sailor-moon-1

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου