Skip to main content

BLOGS

Το πρώτο teaser για το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου είναι εδώ και δεν βλέπουμε την ώρα να ταξιδέψουμε στον γαλαξία του

Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου στις Κάννες Κεκάτου αναμένεται να προβληθεί στο Mega Το πλέον πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό project της επόμενης σεζόν, δια χειρός Βασίλη Κεκάτου, έρχεται σε λίγους μήνες από την συχνότητα του Mega και επιτέλους έχουμε στα χέρια μας το πρώτο teaser του.



Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου στις Κάννες Κεκάτου αναμένεται να προβληθεί στο Mega

Το πλέον πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό project της επόμενης σεζόν, δια χειρός Βασίλη Κεκάτου, έρχεται σε λίγους μήνες από την συχνότητα του Mega και επιτέλους έχουμε στα χέρια μας το πρώτο teaser του. Ο λόγος φυσικά για το Milky Way για το οποίο δεν βλέπουμε την ώρα να ταξιδέψουμε στον γαλαξία του, σε μια πολλά υποσχόμενη σειρά, με νεανικό cast, ονειρεμένη φωτογραφία και μια θεματική που αναμένεται να αγγίξει το κοινό μικρών, αλλά και μεγάλων.

Έχοντας βραβευθεί στο παρελθόν με τον Χρυσό Φοίνικα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς, ο Βασίλης Κεκάτος θεωρείται ίσως ο σημαντικότερος ανερχόμενος σκηνοθέτης στην Ελλάδα και το Milky Way είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, που ως μίνι-σειρά πρόκειται να τον κάνει γνωστό σε ακόμα μεγαλύτερα ακροατήρια που ίσως δεν είναι εξοικειωμένα με προηγούμενες δουλειές του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη, η σειρά αποτελεί «την ιστορία μιας έφηβης η οποία αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση».

Προτού προβληθεί στην Ελλάδα, το Milky Way συμμετέχει σε λίγες εβδομάδες από τώρα στο διεθνές και έγκριτο φεστιβάλ Series Mania που διεξάγεται φέτος από τις 17 ως τις 23 Μαρτίου στη Λιλ της Γαλλίας. Είναι η πρώτη φορά που μια εγχώρια παραγωγή θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του εν λόγω φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενεί μεταξύ άλλων σειρές που παρακολουθούμε στα μεγαλύτερα δίκτυα και πλατφόρμες στον κόσμο.

Διευθυντής φωτογραφίας της σειράς είναι ο Γιώργος Βαλσαμής, με τα γυρίσματα αυτής να έχουν πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πελοπόννησο, Φολόη, Ξάνθη και Έβρο.

Στο cast θα δούμε τις/τους Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, Νικολάκη Ζεγκίνογλου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμιδα Μπαζάκα, Αργύρη Μπακιρτζή, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη, Ξένια Ντάνια, Σταύρο Τσουμάνη, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσα, Κασσιόπη Κλέπκου και Αλέξανδρο Βούλγαρη. Guest stars θα είναι ο Νίκος Καραθάνος, Κίμωνας Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, η Άλκηστις Πουλοπούλου και η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Deadline και κάντε υπομονή μέχρι το φθινόπωρο του 2023:

https://youtu.be/YhCPDFZneRk

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear