Skip to main content

BLOGS

«Το μόνο που δεν θα μου λείψει από τα γυρίσματα είναι η στολή μου» Regé-Jean Page

Ο Regé-Jean Page δεν είναι μόνο hot φορώντας πανοπλία, αλλά όντως έσκασε στα γυρίσματα του Dungeons & Dragons



Ενώ ο Regé-Jean Page έχει παραδεχτεί ότι χρωστά στο «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» το αποτέλεσμα ότι απέκτησε εξαιρετική φόρμα, ο ηθοποιός παραδέχεται ελεύθερα ότι δεν θα του λείψει το κοστούμι του στην οθόνη: μια πανοπλία που ονόμασε «η πιο άβολη στολή» που έχει ποτέ φορέσει.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC Radio 1 (μέσω του Entertainment Weekly) για την προώθηση της ταινίας, ο Page αστειεύτηκε ότι έκανε «το λάθος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ», ο οποίος είπε κάποτε ότι απέφυγε να φορέσει τη δυσκίνητη πανοπλία του Iron Man από το «Avengers: Endgame». Αντίθετα, επέλεξε την ομάδα ειδικών εφέ για να προσθέσει τη στολή αργότερα.

«Λοιπόν, το γύρισμα με πανοπλία δεν είναι αυτό που θέλεις να είναι», σχολίασε ο Page, προσθέτοντας, «Είσαι ζεστός όλη μέρα. Δεν μπορείς να καθίσεις. Ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά - απλώς κολλάει. Γίνεται μια στολή αυτόνομης κολύμβησης, μόνο που κολυμπάς στους δικούς σου χυμούς. Ήταν σκέτη πρόκληση».

https://www.instagram.com/p/CqDCnCpDwzj/

Ο ηθοποιός είχε συζητήσει στο παρελθόν το κοστούμι του "Dungeons & Dragons" με το Variety στα Όσκαρ του 2023 τον Μάρτιο.

«Τα πάντα σκάβουν στα πλευρά σου», εξήγησε. «Προσπαθείς να κάνεις αυτές τις περίπλοκες σεκάνς μάχης και τίποτα δεν κινείται όπως πρέπει».

Το πλεονέκτημα για όλη τη σκληρή προπόνηση του Page για τον ρόλο του Xenk ήταν μια εξαιρετικά καλή σωματική διάπλαση.

https://www.instagram.com/p/Cqd134yvI-W/

«Επίσης, έγινα πολύ, πολύ καλός με τα ξίφη», είπε κατά τη διάρκεια ενός cast panel στο Comic-Con το 2022. «Ήταν πολλά τα ακροβατικά στην προπόνηση, οπότε οι μηροί μου με σκότωναν και απέκτησα τα “καλύτερα οπίσθια της ζωής μου”. Ήταν απλώς η καλύτερη στιγμή που θα μπορούσατε να φανταστείτε σε αυτή τη δουλειά. Πέρασα χρόνο εκπαιδεύοντας και σκοτώνοντας δράκους».

Κοινό και κριτικοί φάνηκαν επίσης να περνούν καλά. Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves», το οποίο αυτή τη στιγμή έχει 91% φρέσκια βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, απέφερε 71,5 εκατομμύρια δολάρια σε επίπεδο παγκόσμιων εισπράξεων το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Paramount, προοιωνιζόμενο για τις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας και την πιθανότητα ενός σίκουελ.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

BLOGS

Χρόνια πολλά και γλυκά στον μάγο των γλυκών pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη

Ευχές από νωρίς το πρωί δέχεται στο Sentinelle στο pastry corner, στον νέο του χώρο στου Παπάγου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά