Skip to main content

BLOGS

Carpool Karaoke με τον James Corden έκανε η Adele για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Το τελευταίο επεισόδιο του The Late Late Show αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 



Carpool Karaoke με τον James Corden έκανε η Adele για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στο οποίο ο παρουσιαστής έφερε πίσω μια από τις πιο αγαπημένες φίλες του και guest από προηγούμενες σεζόν για ένα τελευταίο ride.

Η Adele προσποιήθηκε ότι ξυπνά τον Corden χτυπώντας κύμβαλα στο κεφάλι του, προσφέροντας να τον πάει στη δουλειά με το αμάξι.

Οι δυο τους παρουσίασαν στο επεισόδιο ντουέτα του hit της Adele, “Rolling in the Deep”, όπως και του “Hometown Glory”, ενώ ακούστηκε και ένα cover στο κομμάτι της Barbra Streisand, “Don’t Rain on My Parade” και το “I Drink Wine” από τον τελευταίο δίσκο της, 30. Με δάκρυα στα μάτια της, η Adele αποκάλυψε μάλιστα ότι το τελευταίο ήταν εμπνευσμένο από μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους.

Ο Corden στο επεισόδιο μνημονεύει σημαντικά editions του Carpool Karaoke με καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Stevie Wonder και Lady Gaga, αλλά και προηγούμενη εμφάνιση της Adele το 2016 που έγινε viral, όταν εκείνη rap-αρε το verse της Nicki Minaj στο κομμάτι του Kanye West, “Monster”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.