Skip to main content

BLOGS

Όλα όσα θες να ξέρεις για τη δεύτερη σεzόν του The bear

Η 2η σεζόν του The Bear ανακοίνωσε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούνιο



Όλοι λένε «Ναι, σεφ» στο «The Bear» του Hulu, και μετά την ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν τον Ιούλιο του 2022, τώρα γνωρίζουμε ακριβώς πότε μπορούμε να περιμένουμε να επιστρέψουμε στο πρώην Original Beef of Chicagoland — που τώρα μετονομάστηκε. Στις 8 Μαΐου, το FX αποκάλυψε τελικά ότι η εκπομπή θα επιστρέψει αυτόν τον Ιούνιο.

Τον Μάρτιο, πήραμε την πρώτη μας γεύση για το τι να περιμένουμε από την επόμενη δόση της σειράς κατά την τηλεοπτική εκπομπή των Όσκαρ του 2023, στην οποία ένα σύντομο τρέιλερ για τη σειρά έπαιζε με τους σεφ να μαζεύουν τις ποδιές και τις προμήθειες τους. Η προηγούμενη ενημέρωση για τη σειρά έφτασε στις 12 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια ενός πάνελ FX στη χειμερινή περιοδεία Τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης, όπου το δίκτυο έγραψε στο Twitter, "Το FX's The Bear S2 κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού, με 10 επεισόδια. Μόνο στο @hulu."

Το "The Bear", που δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer, ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Jeremy Allen White ως Carmen "Carmy" Berzatto, μια ιδιοφυΐα σεφ που επέστρεψε στο σπίτι του στο Σικάγο για να διευθύνει το εστιατόριο του αείμνηστου αδερφού του Michael και, ελπίζει, να το αναδείξει από μαγαζί με σάντουιτς C-grade σε ένα αξιοσέβαστο κατάστημα, ανανεώνοντας παράλληλα τη σχέση του με τη δυσλειτουργική οικογένειά του. Στη σειρά εμφανίζεται επίσης ο πρωταγωνιστής Ayo Edebiri ως ο προστατευόμενος σεφ του Carmy, ο Sydney, ο οποίος προσπαθεί να τον βοηθήσει να αναβιώσει την επιχείρηση του αδελφού του μαζί με τον δυσαρεστημένο Richie (Ebon Moss-Bachrach), τον καλύτερο φίλο του Michael.

Το δράμα υψηλής έντασης αποδείχτηκε ένα από τα ξεσπάσματα-έκπληξη του 2022, χαρίζοντας στον Γουάιτ την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα και έπαινο από τους κριτικούς για τη ρεαλιστική απεικόνιση της εργασίας σε κουζίνα, τον έντονο και συνεπή ρυθμό και τις εξαιρετικές ερμηνείες. Αυτήν τη στιγμή έχει βαθμολογία 100 τοις εκατό στο Rotten Tomatoes και παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σόου του Hulu, οπότε η δεύτερη σεζόν αναμένεται να είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία.

 https://www.instagram.com/p/CsApeW0Mlv9/

Η πλοκή της 2ης σεζόν "The Bear".

Στην πρώτη σεζόν του "The Bear", ο Carmen "Carmy" Berzatto μετακομίζει στο Σικάγο για να αναλάβει το σαντουιτσάδικο της οικογένειάς του, The Beef, αφού το κληρονόμησε από τον αδελφό του, Michael, ο οποίος πέθανε από αυτοκτονία. Ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, ο Carmy εργαζόταν στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης και ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του εκλεκτού φαγητού. Αλλά όταν επιστρέφει στο Σικάγο, το νέο, με ισχυρή θέληση προσωπικό του δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για την καταξίωση του και δεν ενθουσιάζεται με τις μεγάλες του ιδέες να αλλάξει το εστιατόριο. Αλλά καθώς η σειρά προχωρά, το προσωπικό έρχεται, αρχίζουν να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά, η κουζίνα γίνεται πιο καθαρή και γίνεται σαφές ότι —ακόμα και μέσα από όλες τις φωνές και τις μάχες— έχουν μεγαλώσει μαζί και έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό μενού.

Το προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν περιέχει ως επί το πλείστον κραυγές καθώς οι σεφ προσπαθούν να ελέγξουν το νέο τους σύστημα παραγγελιών. Ο Κάρμι φρικάρει και επιτίθεται στον σούσεφ του, Σίδνεϊ (Άγιο Εντεμπίρι) και στον αρτοποιό του, Μάρκους (Λάιονελ Μπόις), που και οι δύο καταλήγουν να τα παρατήσουν. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του φινάλε, επιστρέφουν στο The Beef. Ο Carmy τους ζητά συγγνώμη, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλά να δουλέψουν μεταξύ των τριών τους.

Κοντά στο τέλος της σεζόν, ο Carmy και οι συνεργάτες του βρίσκουν έναν τόνο χρημάτων κρυμμένα στα κουτάκια με ντομάτα, που άφησε ο αδερφός της Carmy, Michael. Νωρίτερα στο φινάλε, αποκαλύφθηκε ότι ο Μάικλ και ο Κάρμι πάντα οραματίζονταν να ανοίξουν ένα εστιατόριο μαζί με το όνομα The Bear. Στο τέλος του επεισοδίου, ο Carmy αναρτά μια πινακίδα στην πόρτα που λέει το The Beef είναι κλειστό και το The Bear θα έρθει σύντομα, αφήνοντας την πόρτα ορθάνοιχτη για άλλη μια σεζόν του τρενάκι του λούνα παρκ που είναι η κουζίνα του Carmy.

Η σεζόν τελειώνει επίσης με τον Carmy να αναζωπυρώνει τη χαμένη του σχέση με την οικογένειά του και να δημιουργεί μια νέα οικογένεια μέσω της κουζίνας, οπότε η δεύτερη σεζόν πιθανότατα θα βουτήξει βαθύτερα σε αυτές τις σχέσεις καθώς χτίζουν το The Bear.

 https://www.instagram.com/p/CnevdzhNgX5/

2 "The Bear" Season 2 το Cast

Σε ένα δελτίο τύπου, το FX επιβεβαίωσε ότι ολόκληρο το βασικό καστ θα επιστρέψει στο "The Bear" για τη δεύτερη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των White ως Carmy, Edebiri ως Sydney, Moss-Bachrach ως Richie, Lionel Boyce ως Marcus, Liza Colón-Zayas ως Tina, Edwin. Ο Lee Gibson ως Ebraheim, ο Matty Matheson ως Neil Fak και η Abby Elliott ως αδερφή της Carmy, Sugar. Η Μόλι Γκόρντον εντάσσεται επίσης στο καστ και ο Μπομπ Όντενκιρκ του «Better Call Saul» πρόκειται να γίνει guest star.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν ο Jon Bernthal θα επιστρέψει ως ο εκλιπών μεγαλύτερος αδερφός του Carmy, Michael, σε αναδρομές, αλλά οι θαυμαστές σίγουρα το ελπίζουν.

 https://www.instagram.com/p/CnSLlhpsDBl/

Ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν "The Bear".

Το FX επιβεβαίωσε ότι το "The Bear" θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν στις 22 Ιουνίου μέσω μιας ανάρτησης στις 8 Μαΐου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα προσθέσει δύο ακόμη επεισόδια στη σειρά σεζόν του σε σύγκριση με την ντεμπούτο σεζόν, η οποία είχε μόνο οκτώ επεισόδια.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Προτεινόμενα