Skip to main content

BLOGS

The Little Mermaid: Δείτε το behind the scenes video της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney

Ετοιμαστείτε για βουτιές στον βυθό μέσα στον Μάιο!



Λίγες ημέρες απομένουν για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης live action ταινίας remake της Disney, του μοναδικού The Little Mermaid, και γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα behind the scenes featurette για να μας βάλει στο κλίμα.

Στο video πρωταγωνιστεί το cast της ταινίας που εμφανίζεται ή δανείζει τη φωνή του στους λατρεμένους χαρακτήρες της Disney, με υλικό που συλλέχθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Δείτε το νέο βίντεο από τα παρασκήνια του The Little Mermaid:

https://youtu.be/2L1s_Oiv2cg

Φωτογραφίες από την ταινία:

Στην ταινία πρόκειται να δούμε για ακόμη μια φορά την αγαπημένη ιστορία της γοργόνας Άριελ, της μικρότερης από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα, η οποία μπαίνει στον πειρασμό να αφήσει πίσω τη ζωή της στον βυθό όταν επισκέπτεται την επιφάνεια του νερού και ερωτεύεται τον πρίγκιπα Έρικ. Για να συμβεί αυτό, η ίδια θα προχωρήσει σε συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, μπαίνοντας σε περιπέτειες θα βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας, όπως και την ισορροπία στο βασίλειο του βυθού.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Oscar, Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns), με τον Alan Menken να αναλαμβάνει το soundtrack και τα τραγούδια της ταινίας μαζί με τον Lin-Manuel Miranda των επιτυχιών Moana και Encanto.

Στο cast της ταινίας θα δούμε τους Halle Bailey ως Άριελ, Melissa McCarthy ως Ούρσουλα, Javier Bardem ως Βασιλιάς Τρίτωνας, Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Έρικ, ενώ ο Daveed Diggs δανείζει τη φωνή του στον λατρεμένο κάβουρα Σεμπάστιαν, η Awkwafina στην Scuttle και ο Jacob Tremblay στον Flounder.

Στην ελληνική μεταγλώττιση, η Μαρίνα Σάττι, θα αναλάβει τον ρόλο της Άριελ, ενώ σύντομα αναμένεται να μάθουμε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Το The Little Mermaid θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2023.

Δείτε και το σχετικό trailer:

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός