Skip to main content

BLOGS

«Θέλω απλώς να κάνω τα πάντα, χωρίς να ακούγομαι κλισέ» Kylie Minogue

 Η ιέρεια της disco έχει γενέθλια και τα γιορτάζει δυναμικά



Δυναμικό come back με νέο τραγούδι που έχει ήδη τρία εκ. views. Αν λατρεύεις τη δεκαετία των 90s αλλά και αν σου αρέσει να λιώνεις στο dance floor τότε σίγουρα έχεις περάσει άπειρες ώρες χορεύοντας τα τραγούδια της. Η μιροκαμωμένη, λαμπερή Αυστραλή πέρα από τα ταλέντα και την αδιαφιλονίκητη επιτυχή της πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα απέδειξε ότι είναι μαχήτρια καταφέρνοντας να ξεπεράσει την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Ann Minogue) γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1968 και είναι Αυστραλή τραγουδίστρια της ποπ, στιχουργός και ηθοποιός. Σε μια καριέρα που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο του θεάματος έχει λάβει εμπορική και κριτική αναγνώριση, κατορθώνοντας παγκόσμιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης από την Αυστραλία όλων των εποχών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, ενώ δραστηριοποιείται και ζει στο Λονδίνο από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Το 1987 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία PWL και κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το οποίο αποδείχτηκε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και την καθιέρωσε ως διεθνές ίνδαλμα της ποπ. Έκτοτε η καριέρα της στιγματίστηκε με την κυκλοφορία πολύ εμπορικών albums και singles. Το κομμάτι "Can't Get You Out of My Head" (2001) θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της. Άλλες μεγάλες επιτυχίες της είναι τα κομμάτια "I Should Be So Lucky", "The Loco-Motion", "Especially for You", "Hand on Your Heart", "Better the Devil You Know", "Confide in Me", "Spinning Around", "Love At First Sight", "Slow", "2 Hearts" και "All The Lovers".

Το 2005, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της "Showgirl: The Greatest Hits Tour", η Μινόγκ διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της προκειμένου να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Την επόμενη χρονιά, έχοντας αντιμετωπίσει τον καρκίνο με επιτυχία, συνέχισε τις συναυλίες της με την "Showgirl: The Homecoming Tour". Οι κριτικοί εγκωμίασαν τη θριαμβευτική επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα και η περιοδεία δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές.

 https://www.instagram.com/p/CsYGfq5IcTa/

Με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια, θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις και στιγμές:

«Έχοντας καρκίνο, ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι εξακολουθείτε να είστε το ίδιο άτομο στο τέλος. Γυρίζετε σχεδόν στο μηδέν. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν στο άλλο άκρο νιώθοντας περισσότερο ο εαυτούς τους από ποτέ».

 

«Φλερτάρω με απλή φυσικότητα, αλλά δεν το κάνω με σεξουαλικό τρόπο. Πολλές φορές είμαι απλώς σαν κουτάβι, υπερβολικά ενθουσιασμένη».

 

 «Είμαι σίγουρη ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα, η άπειρη, η αιώνια αγάπη».

 https://www.instagram.com/p/CszasEfPqqW/

«Ακόμα και τις διακοπές μου, θα ήθελα να τις κάνω με επαγγελματικό τρόπο».

 

«Δεν υπάρχει συντόμευση για την εκμάθηση μιας τέχνης. Απλώς πρέπει να περιμένεις να τη μάθεις με τα χρόνια».

 https://www.instagram.com/p/Csy7rw4tBmK/

«Τα gay icons έχουν συνήθως κάποια τραγωδία στη ζωή τους, αλλά εγώ είχα μόνο τραγικά κουρέματα και ρούχα».

 

«Θέλω απλώς να κάνω τα πάντα. Δεν θέλω να ακούγομαι προβλέψιμη ή κλισέ, αλλά έτσι είναι».

 

«Αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να ανταποκριθεί σε μια συγκεκριμένη εικόνα, τότε μπορώ να καταλάβω αυτή την πίεση, γιατί θεωρώ ότι είναι μία από αυτές τις εικόνες και ξέρω πόσο εξωπραγματικές είναι».

 

«Σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερη υποκριτική. Η καρδιά μου φωνάζει για αυτό. Νιώθω τόσο βαθιά λαχτάρα».

 

«Είμαι πολύ περήφανη Αυστραλή, που καυχιέμαι πάντα για τη χώρα μας όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο».

 https://www.instagram.com/p/Cs3PMHMMIrd/

«Έχω συνηθίσει να είμαι διάσημη και να έχω ένα συγκεκριμένο επίπεδο προσοχής για 14 χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες, αυτό έχει αλλάξει. Είναι σαν στο παιχνίδι arcade, έχω φτάσει στο επόμενο επίπεδο».

 

«Τη στιγμή που μου είπε ο γιατρός μου για τη διάγνωση καρκίνου, ήμουν σιωπηλή. Η μαμά και ο μπαμπάς μου ήταν μαζί μου, τότε γίναμε όλοι κομμάτια. Έλεγα “Όχι, έχω την πτήση μου στο Σίδνεϊ σε δύο ώρες. Μπαίνω σε αεροπλάνο”».

 

«Με έναν άντρα, υπήρχε μια αίσθηση ελευθερίας και απελευθέρωση Αυτό ήταν με τον Michael Hutchence, τον σύντροφό μου στη ζωή».

 

«Γνωρίζω ότι θα διαγνωσθεί X αριθμός γυναικών με καρκίνο. Αλλά πλέον μου αρέσει να λέω, μπορείτε να το ξεπεράσετε. Μπορείς».

 

«Τώρα κάνω αρκετά “άτακτα” πράγματα. Μου αρέσει να είμαι λίγο σέξι».

 https://www.instagram.com/p/Cs2Ax4JvbuO/

«Μου αρέσει να κάνω μπάνιο με όμορφη, χαλαρωτική μουσική και να μη βιάζομαι να κάνω τίποτα. Είναι μια υπέροχη αίσθηση τρυφερότητας, και με βοηθά να ηρεμήσω και να σταματήσω το μυαλό μου να τρέχει σαν να κάνει υπερωρίες».

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

BLOGS

«Θέλεις να είσαι τέλεια και θέλεις όλοι να σε αγαπούν» Saoirse Ronan

Η Saoirse Ronan γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;