Skip to main content

BLOGS

«Δεν πρόκειται να γίνω κάποια που δεν θέλω να γίνω» Kristen Bell

Γιορτάζει τα 43α της γενέθλια και μάλλον συνεχίζει να βρίσκεται στο The good place



Δυναμική, λαμπερή, πετυχημένη, ταλαντούχα. Η Κρίστεν Μπελ (Kristen Anne Bell) γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1980 κι είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Ξεκίνησε την επαγγελματική υποκριτική καριέρα της, πρωταγωνιστώντας σε θεατρικές παραγωγές ενώ ακόμα φοιτούσε στο Tisch School of the Arts στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Το 2001, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπροντγουέι στον ρόλο της Μπέκυ Θάτσερ στο κωμικό μιούζικαλ Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ και εμφανίστηκε στην αναβίωση στο Μπροντγουέι της παράστασης The Crucible την επόμενη χρονιά. Το 2004, εμφανίστηκε στο θρίλερ δράσης Spartan και έλαβε θετικά σχόλια για την ερμηνεία της στην τηλεοπτική δραματική σειρά Gracie's Choice.

Η Μπελ έλαβε τον θαυμασμό των κριτικών για τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ομώνυμη εφηβική δραματική τηλεοπτική σειρά Veronica Mars (2004-2007). Για την ερμηνεία της αυτή, βραβεύτηκε με το Saturn Award for Best Actress on Television. Ενσάρκωσε τον ίδιο ρόλο στην συνέχιση της σειράς το 2014 και στην αναβίωση της σειράς το 2019. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της Veronica Mars, η Μπελ πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Reefer Madness: The Movie Musical (2005), στον ίδιο ρόλο που είχε ενσαρκώσει στο ίδιο μιούζικαλ στην Νέα Υόρκη. Από το 2007 έως το 2008, η Μπελ πρωταγωνίστησε στην δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας Heroes. Από το 2007 έως το 2012, έδωσε την φωνή της στον αφηγητή στην εφηβική δραματική σειρά Gossip Girl.

kristenbell-a

Το 2008, ενσάρκωσε τον ομώνυμο ρόλο που την ανέδειξε στο ευρύ κοινό στην ταινία Forgetting Sarah Marshall. Από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλές κωμωδίες, μεταξύ των οποίων στις Couples Retreat (2009), When in Rome (2010), You Again (2010), The Boss (2016), Bad Moms (2016), A Bad Moms Christmas (2017). Η Μπελ έλαβε αναγνώριση για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Άννα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων φαντασίας της Disney Frozen (2013), Ralph Breaks the Internet (2018) και Frozen II (2019) καθώς και στις ταινίες μικρού μήκους Frozen Fever (2015) και Olaf's Frozen Adventure (2017).

Από το 2012 έως το 2016, η Μπελ πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά House of Lies. Από το 2016 έως το 2020, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του NBC The Good Place, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά, Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Από το 2017 είναι παντρεμένη με τον Dax Shepard.

 kristenbell-b

Με αφορμή τα γενέθλιά της, θυμόμαστε μερικές χαρακτηριστικές της φράσεις:

«Κάθε γυναίκα που είναι στα τέλη της δεκαετίας των '20 περνάει μια περίοδο όπου απλά δεν πιστεύει ότι η αγάπη είναι πλέον εκεί έξω, αλλά είναι. Και νομίζω ότι το λεπτό που θα σταματήσετε να την ψάχνετε θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει».

 

«Δεν πρόκειται να γίνω κάποια που δεν θέλω να γίνω».

 

«Όταν βλέπω κάτι άδικο, πρέπει να παρέμβω - είναι δύσκολο για μένα να παρακολουθώ κάποιον από μακριά να υποφέρει».

  

«Έχω συνηθίσει να παίζω το αγοροκόριτσο ή το σαρκαστικό κυνικό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Παίζοντας το ευάλωτο σε ένα πραγματικό κορίτσι που είναι σε πραγματικές γυναικείες καταστάσεις, όπου είναι ρομαντικό, νιώθω λίγο νευρική γι' αυτό».

 kristenbell-c

«Είμαι ένας σπασίκλας που αγαπά τη μόδα. Υπήρξε μια νέα εφεύρεση της λέξης σπασίκλα. Σημαίνει να είσαι παθιασμένος με οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από το ραντάρ ή με κάποιο είδος αστείας, όπως το Comic-Con».

 

«Όλα τα κορίτσια βίωσαν αυτή τη φάση όπου τους άρεσε το κακό αγόρι. Το έχω ξεπεράσει όμως πλέον όλο αυτό πολύ καιρό πια και έχω έναν υπέροχο άντρα στη ζωή μου που δεν είναι καθόλου κακό αγόρι. Μου αρέσει ο αστείος, συνεπής καλός άντρας».

 

«Ήμουν πολύ τυχερή στους χαρακτήρες που έχω επιλέξει. Μέχρι πρόσφατα δεν με ήξεραν. Έκανα δουλειές που μου πρότειναν γιατί έπρεπε απλώς να δουλέψω».

 

«Κάτι μαγικό συνέβη όταν πέρασα τα 25 - κοίταξα στον καθρέφτη και είπα, "Ίσως να μην παίξεις πια για ταινία με βαθμολογία R" σαν να είχα ένα μαγικό ραβδί».

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της