Skip to main content

BLOGS

To Mattelverse είναι γεγονός: Έρχεται ταινία Polly Pocket σε σκηνοθεσία Lena Dunham και με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins

Φαίνεται πως η επιτυχία της Barbie ανοίγει τον δρόμο για πολλές ακόμη παραγωγές με επίκεντρο τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας! Ένα Mattel Cinematic Universe φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τα καλά να δημιουργείται, έπειτα από το φαινόμενο της ταινίας Barbie.



Φαίνεται πως η επιτυχία της Barbie ανοίγει τον δρόμο για πολλές ακόμη παραγωγές με επίκεντρο τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας!

Pixel

Ένα Mattel Cinematic Universe φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τα καλά να δημιουργείται, έπειτα από το φαινόμενο της ταινίας Barbie. Έχοντας σπάσει ήδη πολλαπλά ρεκόρ στη μία εβδομάδα προβολής της, η ταινία της Greta Gerwig ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή πολλών ακόμη ταινιών με επίκεντρο τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, με αυτήν της Polly Pocket να συζητιέται πλέον ιδιαίτερα έντονα. Σκηνοθέτρια της ταινίας θα είναι η Lena Dunham, ενώ η Lily Collins θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον παραγωγό ταινιών της Mattel, Robbie Brenner, που μίλησε στο Variety. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το σενάριο της ταινίας έχει ήδη κατατεθεί, ενώ μέχρι στιγμής η συνεργασία των Dunham και Collins χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική.

Pixel

Η Polly Pocket είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της Mattel από τα 1980s όταν και ξεκίνησε να κυκλοφορεί. Όπως θυμάστε κατά πάσα πιθανότητα, η ίδια είναι μια κούκλα-μινιατούρα, ενώ όλες οι εκδοχές της έρχονται με λαστιχένια ρούχα και αξεσουάρ. Το brand της έχει επεκταθεί τις τελευταίες δεκαετίες με διάφορες animated ταινίες, μια web series, αλλά και ένα animated τηλεοπτικό σόου.

Η Mattel ελπίζει μελλοντικά να μεταφέρει στον κινηματογράφο και την ιστορία του  Barney, ενώ ο J.J. Abrams έχει υποσχεθεί στο κοινό να μετατρέψει και τα δημοφιλή Hot Wheels σε ταινία.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!