Skip to main content

BLOGS

Taylor Swift: Η Eras Tour γίνεται η πρώτη μουσική περιοδεία στην ιστορία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα

Και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται καν τα 200 εκατομμύρια δολάρια εσόδων από την πώληση merch. Ρεκόρ μετά το ρεκόρ φαίνεται πως σπάει η Taylor Swift το 2023, που είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της.



Και το τελευταίο φαίνεται πως σχετίζεται με την άκρως επιτυχημένη Eras Tour, η οποία θεωρείται πλέον η πρώτη μουσική περιοδεία στην ιστορία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. Και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται καν τα 200 εκατομμύρια δολάρια εσόδων από την πώληση merch!

Η Swift έσπασε επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ρεκόρ εσόδων σε περιοδεία της και θεωρείται η μια από τους 100 πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεύτερη έρχεται η Beyoncé, με την αμέσως επόμενη πιο επιτυχημένη περιοδεία στον κόσμο, ενώ ακολουθούν οι Bruce Springsteen & The E Street Band, Coldplay και Harry Styles.

Άξιο αναφοράς είναι ότι από την Eras Tour concert film, η Swift έγινε πλουσιότερη κατά 250 εκατομμύρια δολάρια, με την ταινία να συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει κάθε ρεκόρ ως η πιο επιτυχημένη του είδους της στην ιστορία.

Στην εκπνοή της περασμένης εβδομάδας, το περιοδικό Time χαρακτήρισε την Swift ως το Πρόσωπο της Χρονιάς, κυκλοφορώντας το τεύχος-θεσμό του με την ίδια στο εξώφυλλο.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του