Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

400 γυναίκες για το "Όραμα Ελπίδας"

Ένα ανοιξιάτικο brunch διαφορετικό από τα άλλα. 



Το Allyou σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ φιλοξενεί προσωπικές ιστορίες παιδιών, εφήβων αλλά και ειδικών, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με στόχο τη νίκη. Aυτή τη φορά, όμως, μοιράζεται ένα νέο EΛΠΙΔΑΣ!

Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!»  400 κυρίες από το διπλωματικό , δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για να στηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σε ένα ανοιξιάτικο brunch που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Zonars, την Τρίτη 24 Απριλίου.

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τις φίλες του Συλλόγου ευχαριστώντας τες για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.
 

elpida11.jpg
 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια κυρία Hedva Ser, η οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη, καθώς συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της UNESCO.  Η κυρία Hedva Ser πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την UNESCO «Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου» για το 2018.

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», δημιουργήθηκε το 2012, με πρώτο στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία ιδρύθηκε το 2014  με στόχο όλοι οι συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών,  να μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη.  Μέσα σε τέσσερα χρόνια το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει εγγράψει 64.000 νέους εθελοντές δότες, ενώ 21 από αυτούς έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 21 συνανθρώπους μας.

Μέσα από ενημερωτικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δράση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ στον χώρο κυριαρχούσε το ανανεωμένο λογότυπο του Συλλόγου και το σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!».
 

elpidaff.jpg
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα από την εκδήλωση καλύπτεται οικονομικά η τυποποίηση 800 περίπου δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικήτικου Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο ZONARS και τον ιδιοκτήτη του κύριο Χρύσανθο Πανά για την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και την εταιρεία ESTEE LAUDER για το υπέροχο δώρο που προσέφερε σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Βραβείο "Nelson Mandela" του ΟΗΕ

 

Η ύψιστη τιμή για την ανθρωπιστική προσφορά,  απονεμήθηκε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Mια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

 

Ανοιξαν το Ιδρυμα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και η "Ελπίδα"

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα Μ. Βαρδινογιάννη με αφορμή την πανδημία

 

Ο  καθένας μας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.