Skip to main content

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Η Νάνα Μούσχουρη μάγεψε το Ηρώδειο

Με φανερή συγκίνηση η Νάνα Μούσχουρη ανέβηκε για 13η φορά στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου και μάγεψε το αθηναϊκό κοινό.



Μία μεγαλειώδη συναυλία,  αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», και τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω», έδωσε η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια στο Ηρώδειο.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας για να απολαύσουν την Νάνα Μούσχουρη σε μοναδικές δημιουργίες σπουδαίων δημιουργών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Γκάτσου.

PAN_0848.jpg
.
 «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι είστε μαζί μου απόψε.  Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την οποία αγωνιζόμαστε μαζί για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 1990», είπε η αγαπημένη καλλιτέχνις, η οποία συνέχισε λέγοντας ότι, ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, έχει το ίδιο τρακ όπως όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή.


Ερμηνεύοντας ελληνικά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου», «Έναν μύθο θα σας πω», την «Ενδεκάτη εντολή», αλλά και επιτυχίες ξένων δημιουργών όπως το «Hallelujah» του Leonard Cohen και το «Love is a losing game» της Amy Winehouse, η Νάνα Μούσχουρη έκανε μια αναδρομή στη μεγάλη της σταδιοδρομία, αναφερόμενη σε άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες από τη ζωή της που θα τη συνδέουν για πάντα με μεγάλες προσωπικότητες του πολιτισμού όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Νίκος Γκάτσος και η Μελίνα Μερκούρη.

PAN_1015.jpg
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η Νάνα  τραγούδησε το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και ολόκληρο το θέατρο το σιγοτραγούδησε μαζί της.

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Βραβείο "Nelson Mandela" του ΟΗΕ

 

Η ύψιστη τιμή για την ανθρωπιστική προσφορά,  απονεμήθηκε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Mια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

 

Ανοιξαν το Ιδρυμα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και η "Ελπίδα"

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα Μ. Βαρδινογιάννη με αφορμή την πανδημία

 

Ο  καθένας μας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ