Και οι 9 ήταν υπέροχοι...

Ο Λεωνίδας, η Ιωάννα, η Ευαγγελία, ο Πατρίκιος, ο Παναγιώτης, ο Μίνωας, η Φωτεινή, η Μαρίζα και ο Σόλωνας... (ξανα)λιώνουν τον πάγο και μάς εύχονται καλό καλοκαίρι!

Μαρία Μυλωνά

Το allyou.gr αγάπησε το tivitter.gr και το tivitter.gr αγάπησε το allyou.gr. Και όπως... έλιωσε ο πάγος ανάμεσά τους, ζουν αυτοί καλά κι εσύ... καλύτερα. 

Η αγαπημένη μας στήλη... βάζει τα καλοκαιρινά της και πάει διακοπές. Ραντεβού, λοιπόν, το Σεπτέμβρη με νέους καλλιτέχνες που θα μάς μιλήσουν για 5 αντίθετες έννοιες (ναι-όχι, καλό-κακό, αγάπη-μίσος, μέρα-νύχτα, γέλιο-δάκρυ) και -με καλή διάθεση και πολλή ενέργεια- θα μάς "ξανασυστηθούν"!

Μέχρι τότε, απόλαυσε (ναι, ναι, ξανά και ξανά) το εσωτερικό debate του Λεωνίδα, της Ιωάννα, της Ευαγγελία, του Πατρίκιου, του Παναγιώτη, του Μίνωα, της Φωτεινής, της Μαρίζα και του Σόλωνα! 

Ο Σόλωνας ήρθε για να μας τα πει και πήρε φεύγοντας και δική του εκπομπή! 

 

Η Μαρίζα Ρίζου ή σκέτο Μαρίζα σε μια λαμπρή στιγμή της καριέρας της, διάρκειας 4'! 

 

Δροσιά, γέλιο, πολύ ταλέντο και ενέργεια. Η Φωτεινή Αθερίδου φίλες και φίλοι! 

 

Ο Μίνως Θεοχάρης είναι παιδί της νύχτας. Και γελάει. Γελάει πολύ... 

 

Ο Παναγιώτης Κατσώλης κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του on camera, μπας και πάρει κάποιο ρόλο στο Χόλιγουντ! 

 

Ο Πατρίκιος Κωστής λέει "ναι στη ζωή". Και λέει κι άλλα ωραία. Να "φύγει" το video παρακαλώ! 

 

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι το κορίτσι που θέλεις να έχεις στην παρέα σου. Είναι γλυκιά, χαβαλές και αληθινή. Υποκρίνεται μόνο όταν είναι στη σκηνή. Δες το βίντεό της!  

 

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου είναι διαβασμένη. Είναι αστεία. Είναι όμορφη. Τον πήρε το ρόλο! Δες το video και θα συμφωνήσεις... σε όλα!  

 

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης λέει "ναι" στα ανθρωπάκια και τους ελέφαντες και "όχι" στα παπούτσια που δεν λένε τη διαδρομή των ανθρώπων!

Α' μέρος 

 

Β' μέρος   

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares