Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ήρθε η ώρα για μια "Treat yourself" μέρα!

Σήμερα η Κέλλυ σε προσκαλεί στην ΑΠΟΛΥΤΗ βόλτα για να κακομάθεις τον εαυτό σου! 


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά του NBC, “Parks and Recreations”, αλλά σήμερα θα εμπνευστώ από αυτή για την σημερινή βόλτα μου. Και εξηγώ αμέσως: Στην τρομερά έξυπνη και ξεκαρδιστική αυτή τηλεοπτική σειρά (η οποία τέλειωσε πέρσι), στην οποία πρωταγωνιστεί η κωμικός Amy Pohler, δύο από τους χαρακτήρες, ο Tommy και η Donna, έχοντας αρκετά… ακριβά και πολυτελή γούστα και όντας φυσικά λάτρεις του… εαυτού τους, αποφασίζουν να αφιερώσουν μια μέρα αποκλειστικά σε αυτούς. Η μέρα αυτή δεν περιλαμβάνει τίποτα άλλο, παρά δραστηριότητες που μόνο σκοπό έχουν να….καλομάθουν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους, εξ' ού και το όνομα αυτής, “Treat yourself”. Κάποια στιγμή λοιπόν, μια φίλη μου, μου είχε τονίσει το πόσο μοιάζω –σαν χαρακτήρας- με την Donna. Έτσι, λοιπόν και εγώ -μετά από πολλή σκέψη- αποφάσισα ότι είχε εν μέρει δίκιο και ότι πρέπει να... συμπεριφερθώ όπως αυτή. Πώς; Απλά, θα αφιερώσω μια ολόκληρη ημέρα στον εαυτό μου και θα του φερθώ έτσι όπως του αξίζει! Γιατί -στην τελική- εάν δεν κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν σε αυτή την ζωή, τότε ποιο το νόημα; Άσε, που δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτό που είπε η φίλη και συνάδελφος Αναστασία, στην δευτεριάτικη βόλτα της: «Είναι καλό, είναι σπουδαίο, σε μέρες οικονομικής και πολιτικής μιζέριας να φροντίζουμε πότε - πότε να πατάμε μία γλυκιά παύση στη γκρίνια». Έτσι και εγώ σήμερα πατάω… pause στην γκρίνια μου και θα περάσω μια μέρα που είμαι σίγουρη ότι θα θέλεις και εσύ να ακολουθήσεις!

Φυσικά και σήμερα δεν θα αποχωριστώ το πολυαγαπημένο μου κέντρο της Αθήνας και θα ξεκινήσω από το Κολωνάκι και συγκεκριμένα από το κέντρο αισθητικής, Laser Med (Λυκείου 15 & Ρηγίλλης). Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει αποτρίχωση και έχω ένα πράγμα να σου πω: Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου (και αναφέρομαι σε γυναίκες και άντρες!). Τα αποτελέσματα είναι -από την αρχή- τρομερά και θα δεις ότι μετά από λίγο καιρό, θα ξεχάσεις για πάντα τα (επίπονα) καυτά κεριά και ξυραφάκια, που τόσο καιρό σε ταλαιπωρούν. Φυσικά, το Laser Med είναι το μέρος για να την δοκιμάσεις. Και αυτό γιατί, το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά Laser Alexandrite, η οποία είναι η ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη αποτρίχωση με Laser. Εκεί, θα βρεις και αρκετές και οικονομικές προσφορές, για τις οποίες μπορείς να ενημερωθείς καλώντας το 210.72.17.750.

Νιώθοντας ήδη πιο ανανεωμένη, ήρθε η στιγμή να ζήσω την ΑΠΟΛΥΤΗ χαλάρωση! Ένα μασάζ δεν έκανε ποτέ κακό σε κανένα –μάλλον το αντίθετο- γι’ αυτό και η επόμενη στάση μου είναι στο Hammam Baths στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 17 & Μελιδόνη 1). Μπορεί να σου ακούγεται λιγάκι… παλιακό το όνομα, αλλά το μέρος αυτό είναι πλήρως ενημερωμένο και σύγχρονο με τις υπηρεσίες που σου προσφέρει. Ποιες είναι αυτές; Από ένα χαλαρωτικό μασάζ για να "φύγει" όλο το στρες, μέχρι μάσκες σε όλο το σώμα από λάσπη και φυσικά μια πλήρης αναζωογονητική εμπειρία μέσα από τα παραδοσιακά, ανατολίτικα χαμάμ. Το πιο σύντομο ταξίδι για να αποδράσεις από την καθημερινότητα, είναι σίγουρα αυτό.

Και για να ολοκληρώσω αυτή την τέλεια “Treat yourself” ημέρα, εμ… λίγο αλκοόλ είναι απαραίτητο. Πριν με κρίνεις, εάν σου έλεγα ότι είναι για καλό σκοπό θα με πίστευες; Για να καταλάβεις, κάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη. Φέτος, το ξενοδοχείο Hilton συμμετέχει σε αυτή την ενέργεια και από τις 19 Οκτωβρίου και για μια ολόκληρη εβδομάδα θα "βαφτεί" ροζ, με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Συμπληρωματικά, στο μπαρ Galaxy θα διατίθεται για όλο τον μήνα, το “The Pink Cocktail”, όπου το 50% των εσόδων του θα προσφέρονται για την ενίσχυση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, ενός δικτύου εθελοντών γιατρών που χειρουργούν οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Αλήθεια τώρα, μπορείς να πεις όχι σε ένα κοκτέιλ για καλό σκοπό; Εγώ, πάντως δεν μπορώ, γι’αυτό και σε χαιρετώ για αυτή την εβδομάδα, από την όμορφη θέα του Galaxy Bar!

Tα λέμε την επόμενη βδομάδα!

Στην κεντρική φωτό, το Hammam Baths

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department