Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσείο σύγχρονης Τέχνης και Ομορφιάς!

Σήμερα, η Ειρήνη αφιερώνει τη βόλτα της σε όλες τις γυναίκες και κάνει μια περιπλάνηση στην κοινωνία της... μέλισσας, στην καρδιά της Αθήνας!



Μεσημέρι Τρίτης και με βρίσκεις ήδη στο βαγόνι του μετρό. Σήμερα, θα κατέβω στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, που θέλω τόσο πολύ να το περπατήσω και να το δω στολισμένο. Ναι! Στόλισαν! Η πλατεία Συντάγματος έχει φορέσει τα γιορτινά της. Καλά, δεν είναι και υπερπαραγωγή αλλά από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Θέλω, λοιπόν, να το πάρω με τα πόδια από τη Βουλή κι αφού φωτογραφίσω τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και τα λαμπιόνια, θα συνεχίσω μέχρι τη Σόλωνος. Έχω κλείσει θέση στο Hair Color Day του Δεκεμβρίου και τα tips παίρνουν φωτιά στις 18:00 νταν!

Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, θα σου περιγράψω αυτό που αντικρίζει κανείς μόλις φτάνει στο 5όροφο νεοκλασικό της προαναφερθείσας οδού. 

Ένα κτίριο γεμάτο καλλιτεχνικές αναφορές, ένα κατάστημα εμπνευσμένο από την πλούσια ελληνική χλωρίδα, την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την ομορφιά και φυσικά, την κοινωνία της μέλισσας.

Φιλόξενος, άνετος, με υψηλή αισθητική χώρος, αποτελεί πια σημείο συνάντησης για όλες τις γυναίκες που εμπιστεύονται τη δύναμη της φύσης στην ομορφιά και την περιποίηση. 

Το Apivita Experience Store με υποδέχεται όπως η κυψέλη τη βασίλισσα της!

Το ταμείο του καταστήματος, όπως και η εξωτερική πόρτα, είναι έργα του γλύπτη Νίκου-Γιώργου Παπουτσίδη, εμπνευσμένα από τον κόσμο της APIVITA, ενώ το μεγάλο τραπέζι στο κέντρο του καταστήματος -φτιαγμένο από ανοιχτές κυψέλες- συμβολίζει την ελληνική φιλοξενία και σου προσφέρει ζεστό τσάι με μέλι κι από πάνω σε τυλίγει το πέπλο σοφίας μιας πελώριας ελιάς.

Σε προσκαλώ να εκμεταλλευτούμε μαζί το χρόνο που απομένει μέχρι το ραντεβού για τα μαλλιά και να κάνουμε μια ξενάγηση σε όλους τους ορόφους, ενός χώρου που θα μπορούσε να αποτελεί Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και Ομορφιάς. 

Η εμπειρία ξεκινάει από τον 1ο όροφο, μέσα στο Natural Pharmacy του Apivita Experience Store. Εδώ μπορείς να φτιάξεις κι εσύ τα δικά σου φυσικά καλλυντικά, με τη βοήθεια εξειδικευμένου φαρμακοποιού και να απολαύσεις ένα δυναμωτικό ή αποτοξινωτικό ρόφημα από το βιολογικό Juice Bar.

Ανεβαίνουμε επίπεδο και φτάνουμε στο 2ο όροφο, που ανήκει αποκλειστικά στη γνώση και είναι η αίθουσα Ιπποκράτης, ενώ στον 3ο βρίσκεται το πρώτο πράσινο κομμωτήριο που ακούει στο όνομα, Nature's Ηair Studio & Barber Shop

Ο τελευταίος όροφος είναι η δική σου κυψέλη χαλάρωσης, περιποίησης και αναζωογόνησης! 13 Ιπποκρατικές θεραπείες σε περιμένουν για να γευτείς καθεμία από αυτές και να εμπλουτίσεις το σώμα σου, στο Beehive Spa. 

Νομίζω ότι σου έδωσα αρκετές πληροφορίες. Με τούτα και με τα άλλα, η ώρα πέρασε και εγώ πρέπει να κατευθυνθώ προς το ραντεβού μου. Τα υπόλοιπα σε καλώ να τα εξερευνήσεις μόνη σου ή με τις κολλητές σου! Ο Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στην ομορφιά και το Apivita Experience Store έχει φροντίσει ώστε ο μήνας να είναι γεμάτος events, αρχής γενομένης από σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, που θα μάθω τα πάντα για το πώς να διατηρήσω υγιή τα βαμμένα μου μαλλιά, ποιες είναι ο νέες τάσεις στο χρώμα, πώς να τα βάψω μόνη στο σπίτι και πώς να δημιουργήσω την τέλεια απόχρωση!

«Ποια μέλισσα ετρύγισε ανθέ την ομορφιά σου»; 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.