Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τρίτη σήμερα κι έχει reunion!

Η Αναστασία σήμερα θα δει τους συμμαθητές της μετά από δέκα χρόνια,. Tο πρόγραμμα της βόλτας, το βγάζει η ίδια!



Tης Αναστασίας Δεληγιάννη

Τρίτη σήμερα και περιμένω πως και πως να ετοιμαστώ και να κλείσω την πόρτα του σπιτιού πίσω μου για να πάω να συναντήσω τους παλιούς μου συμμαθητές. Έχουμε reunion και τους έχω βγάλει πρόγραμμα! 

Πρώτη στάση στο Old Skool (Εμπεδοκλέους 9-13, Παγκράτι). Το Old Skool σερβίρει καφέ στα τραπεζάκια-τελάρα του όμορφου πεζοδρομίου, ενώ το εσωτερικό του έχει στιλ και ντεκορ μοναδικό με κίτρινα χρώματα να σε γεμίσουν αισιοδοξία.Τα άνετα καναπεδάκια και οι δίσκοι βινυλίου που κρέμονται από το ταβάνι κάνει αυτό το cafe πολύ ξεχωριστό. Μπορείς να το επισκεφθείς και για ποτό, αν πας δοκίμασε  το μοχίτο ή  την καϊπιρόσκα φράουλα. 

Μετά το πρόγραμμα έχει The Sushi Bar (Στίλπωνος 2, Παγκράτι). Το πρώτο sushi bar της Αθήνας σερβίρει ωραιότατο σασίμι, nigiri sushi, maki, σούπες με συνταγές από την Άπω Ανατολή, vegetarian γεύσεις και διάφορα rolls γαρίδας, σκουμπριού, χελιού και καλαμαριού. Το σάκε φυσικά δεν λείπει από το μενού και να σημειώσουμε ότι κάθε Τρίτη, τα maki έχουν την τιμητική τους, και μπορείς να τα απολαύσεις σε απεριόριστη ποσότητα και συνδυασμούς, με 22€ κατ’ άτομο. 

Θα συνεχίσουμε με Οκτάν (Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι). Ένα wine bar όχι σαν όλα τα άλλα. Το συγκεκριμένο φέρνει τον ελληνικό αμπελώνα στην καρδιά της πόλης. Τα κρασιά χωρίζονται σε «αρωματικά/απαλά», «ζωηρά/πικάντικα» και «παλαιωμένα και πληθωρικά», ενώ μπορείς να τα συνοδεύσεις με ελληνικά εδέσματα που επιμελήθηκε ο σεφ Αλέξανδρος Καρδάσης, όπως φάβα Σαντορίνης, κανελόνι με τόνο Αλοννήσου και χούμους με σύγκλινο Μάνης. 

Έφυγα, ραντεβού την επόμενη Τρίτη.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γιατί φτιάχνουμε στεφάνι την Πρωτομαγιά

Έθιμα και ιστορία της πρώτης μέρας του Μαΐου   

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους