Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βόλτα στο κέντρο της πόλης με αρώματα και χρώματα...

Η Αναστασία σε πάει κέντρο για superfly, πικάντικες γεύσεις και Ginger Ale!



*Της Αναστασίας Δεληγιάννη

Superfly, πολύ καυτερό χάμπουργκερ με μπόλικο τσένταρ και lemon pie κοκτέιλ είναι αυτά που τραβάει η όρεξή μου σήμερα, Τρίτη! Και δεν τα τραβάει μόνο η δική μου όρεξη αλλά και της κοριτσοπαρέας μου. Κάθε Τρίτη βγαίνουμε μόνο κορίτσια και η λέξη «δίαιτα» δεν υπάρχει στο λεξικό μας.

SuperFly (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι). Ιδανικό στέκι, διαχρονικό με στιλ δεκαετίας ‘80s κι ένα σκηνικό ότι πρέπει για να ευχαριστηθούμε  το καφεδάκι μας χαλαρά και να κουβεντιάσω με τις φιλενάδες μου. Όλο το μαγαζί είναι γεμάτο με ‘80s και ‘90s παιχνίδια, περιοδικά, comics, ρετρό διακοσμητικά, σχολικά θρανία αντί τραπεζιών, ακόμη και Arcade Games και Atari που μπορούν όλοι να τα χρησιμοποιήσουν ελεύθερα. 

Μετά θα κατευθυνθούμε προς ολοταχώς στο καταπληκτικό Hot Hot Burger (Πραξιτέλους 2 και Κολοκοτρώνη 14, Αθήνα). Το burger είναι σοβαρή υπόθεση, αν δεν το γευτώ παρέα με τις φίλες μου τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα… ξέρεις φίλη μου.. υπάρχει πρόβλημα. Κολάζει κόσμο αυτό το burger και πώς να μην το κολάζει αφού η νοστιμιά του είναι ασύγκριτη, δεν το βρίσκεις τόσο νόστιμο και ατόφιο πουθενά αλλού. Αν πας δοκίμασε τα εξής: Buffalo rib eye, Jack Daniel's ή Honey mustard bacon και συνόδεψέ τα με πατάτες και  λιωμένο τσένταρ. Θα πάθεις… έρωτα!

Ginger Ale (Θεμιστοκλέους 74, Πλατεία Εξαρχείων). Μιλάμε για το πιο φανταστικό, καταπληκτικό, φοβερό μαγαζί των Εξαρχείων! Οι χαρούμενες μουσικές, η χορευτική τζαζ και τα υπέροχα κοκτέιλ επισφραγίζουν μια πετυχημένη βραδιά! Θα πάρω και passion fruit martini και lemon pie κοκτέιλ, βλέπεις τα φτιάχνουν τόσο τέλεια που δεν μπορώ να αντισταθώ. 

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου