Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μαγιό, βαλίτσα κι έφυγα για τριήμερο

Η Κέλλυ σου δίνει χρήσιμα... tips για τις εκδρομές που έρχονται.


Κέλλυ Νόβακ

Επιτέλους είναι εδώ! Το καλοκαίρι έφτασε! Και το καλύτερο είναι ότι ήρθε στην καλύτερη στιγμή. Πάνω στην γιορτή του Αγ. Πνεύματος! Αυτό σημαίνει ότι «παίζει» τριημεράκι και πίστεψέ με έχω ανάγκη να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να αποδράσω από την πόλη, έστω και αν είναι για λίγες ημέρες. Θα φύγω λοιπόν! Θα γεμίσω την βαλίτσα μου με τα απαραίτητα και θα φύγω για ένα θαυμάσιο ελληνικό νησί. Που, μην με ρωτήσεις ακόμη, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά ξέρω κάποιον που θα με βοηθήσει να βρω λύση αλλά και που θα κάνει την μετακίνησή μου πολύ πιο εύκολη.

Με… φέρρυ έχεις ταξιδέψει ποτέ; Αν όχι, ούτε που θα χρειαστεί! Αλλά σίγουρα αυτό το τριήμερο ή τις υπόλοιπες φετινές σου καλοκαιρινές διακοπές, θα χρειαστείς το Ferryhopper! “Τι είναι αυτό;”, θα μου πεις. Το Ferryhopper πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Έτσι, θα έχω σήμερα την ευκαιρία να οργανώσω το ταξίδι μου και να κλείσω τα εισιτήριά μου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους!

Μιας και μπορώ να διαγράψω από την “to-do” λίστα μου, τη δουλειά αυτή, μπορώ τώρα να κάνω focus σε σημαντικότερα πράγματα: να φτιάξω την βαλίτσα μου! Must-have item που δεν πρέπει να λείπει από αυτή; Το μαγιό φυσικά! Και η αλήθεια είναι ότι φέτος, δεν έχω προλάβει να πάρω καινούργιο μαγιό, παρόλα αυτά ξέρω ακριβώς που πρέπει να κοιτάξω για ένα. Θα μπω λοιπόν στο site της Stefania Frangista και θα επιλέξω ένα από τα φανταστικά μαγιό της καινούργιας της συλλογής The Milos Collection(=λες να είναι αυτός ο προορισμός μου για το Σ/Κ;). Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εν λόγω νησί και έχει γενικότερα μια αισθητική που θυμίζει το (παλιό-καλό) αρχοντικό Αιγαίο. Ετοιμάσου να… κολλήσεις με την συλλογή που κοιτάζοντάς την ακόμη περισσότερο, μου διαβεβαιώνει ότι θα κάνω άψογα summer looks στην παραλία!

 

Προορισμός: Check. Summer look: Check. Το μόνο που έμεινε είναι να απολαύσω το τριήμερο! Τι λες; Φύγαμε;

Photo credits: Γιώργος Καπλανίδης (από την νέα καμπάνια της Stefania Frangista)

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram