Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Shopping therapy και φλαμίνγκο

Η Κέλλυ ανανεώνει την συλλογή sneakers της και τρώει πολυπολιτισμικό “junk”


Κέλλυ Νόβακ

Στεροτυπικό, ξε-στεροτυπικό, καμιά φορά το να πηγαίνω για ψώνια, μου φτιάχνει την διάθεση. Ναι, ξέρω ότι όλοι το «περιμένουν» αυτό από μία γυναίκα, αλλά για εμένα προσωπικά, το “shopping therapy” δεν κάνει μόνο καλό στη ψυχή και στην διάθεσή μου, αλλά βελτιώνει και την αισθητική μου.

Pixel

Δηλαδή, είμαι”visual” άνθρωπος και θέλω να περιτριγυρίζομαι από πράγματα που ικανοποιούν την προσωπική μου αισθητική, και μέσα σε αυτά είναι το στιλ μου.

Τα τελευταία χρόνια μπορεί να καταπιέζω αυτή μου την επιθυμία, λόγω των οικονομικών μου καμιά φορά (και ξέρω δεν είμαι η μόνη), αλλά να σου πω κάτι; Είναι αρχές του μήνα, έχω ακόμα λεφτά στην τράπεζα και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου αξίζει (και σε όλες μας δηλαδή) να ενδώσουμε σε αυτό τον πειρασμό!

Pixel

Και σήμερα θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα καλύψω όλες τις street chic ενδυματολογικές μου επιθυμίες. Ο τέλειος, νέος χώρος του Football Pro (Ερμού 133, Θησείο) είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό. Προχθές μόλις, έκανε τα εγκαίνια του φυσικού καταστήματός (το footballpro.gr είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα e-shop με ρούχα από όλα τα αγαπημένα μας brands) και ο σούπερ χώρος του καταστήματος είναι περισσότερο… εμπειρία, παρά από ένα απλό κατάστημα αθλητικών και ποδοσφαιρικών ειδών. Αλλά αυτό θα το αφήσω σε εσένα να το δεις και από κοντά, όταν το επισκεφθείς. Εγώ, προς το παρόν, είμαι στην αναζήτηση για ένα νέο ζευγάρι sneakers και είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάτι, από τα δύο τεράστια walls του μαγαζιού που είναι γεμάτοι με όλα τα νέα μοντέλα. Sneakerhead, προετοιμάσου ψυχολογικά, μόνο αυτό σου λέω…

Και μπορεί να «παίξω βρώμικα» με τις κουλ αγορές μου, αλλά το “junk” μου θα το φάω και αυτό. Δεν ξέρω αν το Pink Flamingo (Σκούφου 2-4, Αθήνα), θεωρείται ότι σερβίρει “junk” φαγητό, μιας και τα πιάτα του είναι πολύ προσεγμένα φτιαγμένα. Όπως και να ‘χει, εγώ θα προσποιηθώ ότι είναι, μιας και θα χρησιμοποιήσω τα χέρια μου για να φάω.

Ο Βασίλης Καλλίδης λοιπόν, στο «ροζ φλαμίνγκο» ετοιμάζει στον ατμό bao bun με γύρο χοιρινό, και πολλά άλλα πολυπολιτισμικά πιάτα, αλλά σερβίρει και vegan, για αυτούς που ζουν στην Ελλάδα και έχουν την δύναμη να πουν «όχι» στο κρέας. Τους επικροτώ και ακόμη περισσότερο το φαγητό του διάσημου σεφ το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα είναι θεϊκό.

Ευτυχώς που έχω σκοπό να πάω για καινούργια sneakers και όχι ρούχα, γιατί ίσως μετά από αυτή την βόλτα να μην μου χωράει τίποτα. No worries από Δευτέρα δίαιτα (και καλά).

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν