Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πάμε μέχρι το φεγγάρι; Θα πάρουμε και μία καμηλοπάρδαλη παρέα…

Η Κέλλυ «πετάει» μέχρι το Ελ. Βενιζέλος και έρχεται σε επαφή με τους φίλους της τα ζώα!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι ονειροπόλα. Το μυαλό μου, ταξιδεύει πάρα πολύ! Παντού! Σε μέρη… μαγικά, σε παλιές, χαρούμενες στιγμές, παντού! Ίσως γι’ αυτό να μου αρέσουν τόσο και τα ταξίδια!

Pixel

Είναι μεγάλο όνειρο, να πάω μια μέρα στο Ελ. Βενιζέλος, με μια βαλίτσα στο χέρι, να διαλέξω τον πιο μακρινό προορισμό, να μπω στο αεροπλάνο και… τσουπ! Να βρεθώ εκεί! Ω, μα τι περιπέτεια θα ήταν αυτή…

Αλλά ΟΚ, μιας και μέσα σε όλες αυτές τις… ρομαντικές σκέψεις, υπάρχει και η φωνή του «ρεαλισμού», γρήγορα προσγειώνομαι στην Γη και τη πραγματικότητά μου. Παρόλα αυτά, εγώ σήμερα, θα τα «γυρίσω» τα πράγματα. Θα πάω στο αεροδρόμιο και θα… πετάξω μέχρι το φεγγάρι!

Pixel

Πριν το κάνω αυτό όμως, θα φέρω και την… κομπανία μαζί μου! Θα κάνω μια στάση αρχικά, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Δεν έχω πάει ακόμα και, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, μιας και θα βρίσκομαι στην περιοχή, να κάνω μια επίσκεψη στους φίλους μου, τα ζώα! Και τους αποκαλώ «φίλους» μου, γιατί λατρεύω τα ζώα! Όλα όμως! Αλλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στις καμηλοπαρδάλεις και είμαι κατενθουσιασμένη που θα δω σήμερα, μία από κοντά!

Το ήξερες ότι είναι από τα πιο δυνατά και γρήγορα ζώα του Ζωικού Βασιλείου; Αμέ! Και λιοντάρι «βάζουν» κάτω άμα χρειαστεί. «Προσγειώνομαι» όμως γρήγορα, στην πραγματικότητα, με τις σκέψεις μου, και αναλογίζομαι πώς μετά από αυτή την εκπληκτική εμπειρία που θα ζήσω στο πάρκο, θα ζήσω άλλες τόσες μοναδικές στιγμές, λίγες ώρες μετά!

Και αυτό, γιατί με αφορμή το πρόγραμμα Fly me to the Moon* του αεροδρομίου, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα, θα λάβει μέρος μια άκρως ενδιαφέρουσα performance από την (αγαπημένη μου) Μόνικα. Έχω να δω την Μόνικα live, πάρα πολλά χρόνια -τελευταία φορά ήταν νομίζω πριν 8-9 χρόνια στο Gagarin, οπότε καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου!

Συνεχίζοντας λοιπόν, τις πολύ επιτυχημένες «πτήσεις» του για πέμπτη χρονιά, το  “Fly me to the Moon” υποδέχεται τη Μόνικα Χριστοδούλου, μία από τις πλέον δημοφιλείς νέες τραγουδίστριες – τραγουδοποιούς. Με live στους σημαντικότερους χώρους στην Ελλάδα, όπως το Ηρώδειο και το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, διεθνείς συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας και ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, η Μόνικα έρχεται για πρώτη φορά για ένα αξέχαστο live στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Σήμερα λοιπόν, θα παίξει ζωντανά στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, παρουσιάζοντας αγαπημένες στιγμές από το παλαιότερο ρεπερτόριό της αλλά και τα νεότερα κομμάτια της, αποχαιρετώντας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το αγαπημένο της ελληνικό κοινό.

Γίνεται λοιπόν, να μην «ταξιδέψω», έστω και νοερά με την μουσική της Μόνικα; Τώρα είμαι βέβαιη ότι η έναρξη αυτού του Σ/Κ… θα απογειωθεί!

* Πληροφορίες:

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Eίσοδος 3,  περιοχή ελεύθερης πρόσβασης

Ώρα: 12:00 – 13:00

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα, στα www.aia.gr  και www.elculture.gr.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού