Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Θέατρο, πάρτι και όλα καλά θα πάνε

Σήμερα η Κέλλυ αψηφά τον κρύο καιρό και απολαμβάνει την πιο όμορφη παρασκευιάτικη βόλτα!


Κέλλυ Νόβακ

Έφτασε η Παρασκευή επιτέλους! Και αν χρειάζεσαι ένα… «διάλλειμα» από την πραγματικότητα και εσύ όσο κι εγώ, τότε είμαι σίγουρη ότι χαίρεσαι πολύ που έφτασε αυτή η μέρα.

Pixel

Και μην νομίζεις ότι επειδή έχει «κρυώσει» ο καιρός ότι θα κάτσω μέσα στο σπίτι και θα… «μιζεριάσω»! Αντιθέτως! Θα βγω σαν την… τρελή στους δρόμους και θα απολαύσω τον χειμωνιάτικο καιρό της χώρας μας. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά έχει τόσα δρώμενα η πόλη μας αυτό τον καιρό, που και να θέλουμε να μείνουμε μέσα, δεν μπορούμε! Πιάσε λοιπόν, το puffer jacket σου και φύγαμε για την πιο ενδιαφέρουσα παρασκευιάτικη βόλτα!

Θα βγω από νωρίς σήμερα. Θέλω να κάνω πράγματα γι’ αυτό. Θέλω να απολαύσω τον παγωμένο καιρό. Ναι, ακούγεται τρελό, αλλά μου αρέσει το κρύο. Νιώθω ότι καθαρίζει η ατμόσφαιρα, το μυαλό. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσω κάνοντας μια απογευματινοβραδινή βόλτα. Βραδιάζει νωρίς κι όλας τώρα, όποτε είναι ευκαιρία να απολαύσω από νωρίς την φωτισμένη πόλη.

Pixel

Θέλω να κάνω έναν περίπατο να ζεσταθώ. Θα περπατήσω λοιπόν, από την Νέα Σμύρνη (όπου μένω) μέχρι και τον Αγ. Ιωάννη που θα είναι η πρώτη μου στάση για σήμερα. Η διαδρομή είναι ωραία πάντως. Μαγαζιά παντού, ο κόσμος κάνει τα ψώνια του. Είναι ζωντανή η πόλη τις Παρασκευές. Θα φτάσω μέχρι την πλατεία του Αγ. Ιωάννη και θα κατευθυνθώ στοχευμένα, προς το Θέατρο Radar (Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 ,Αθήνα). Σήμερα λοιπόν, ξεκινάει το έργο της Αναστασίας Παπαστάθη, "Φαινόμενο Ρασομόν".

a.jpg

Το στόρι; Μυστηριακό, ενδιαφέρον και που θέτει ερωτήματα που αφορούν στην σχετικότητα της αλήθειας και κατά πόσο αυτό που θεωρεί ο κάθε άνθρωπος ως αλήθεια,  και σχετίζεται με παράγοντες όπως ο χαρακτήρας του, το επίπεδό του, ή το προσωπικό του όφελος. Ό,τι πρέπει για αυτή την σκοτεινή, κρύα Παρασκευή.

Πρόκειται όμως να αλλάξω μούντ, να… ζεσταθώ και να χωθώ στα στενά της industrial Αθήνας μας. Θα πάω λοιπόν, στο Spinster (Ικτίνου 3, Αθήνα) που έχει ένα πολύ… ενδιαφέρον πάρτι. Από τα καλύτερα δίδυμα της μουσικής κάνουν πάρτι σήμερα! Δύο κολλητοί φίλοι, δύο ταλαντούχοι djs συναντιούνται στο Spinster και κάνουν από τα πιο κουλ, μουσικά challenging πάρτι της πόλης. Το μουσικό project του Σπύρου Παναγόπουλου με το όνομα Kissing Strangers, θα βρεθεί στα decks του μπαρ με τον Πάνο Λίλη. Ετοιμάζομαι λοιπόν, για πολλούς Pop, Electronica, House, Disco, Folk, Soul, Funk ήχους.

Είδες πόσο θαυμάσια είναι η πόλη μας; Όλα καλά θα πάνε.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου