Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Christmas is here!

H Κέλλυ κάνει την πιο χριστουγεννιάτικη βόλτα.


Κέλλυ Νόβακ

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Επιτέλους έφτασαν, η αναμονή τέλειωσε! Το ότι είμαι “christmas freak” πρέπει να το έχεις καταλάβει καιρό. Αλλά, τι να κάνω που αυτή η γιορτή είναι η αγαπημένη μου; Και ξέρεις, φέτος είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη, γιατί και η πόλη μας, μετά από χρόνια, είναι εξίσου γιορτινή και χριστουγεννιάτικη!

Σήμερα λοιπόν, λόγω της ημέρας... (που έλεγε και ο Αντωνάκης, στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»), θα κάνω την πιο χριστουγεννιάτικη βόλτα ever! Τι λες; Θες να την κάνουμε μαζί; Θα έχει απ’ όλα το μενού!

Μιας και είπα για μενού, μου άνοιξε η όρεξη! Φύγαμε λοιπόν, για Πλατεία Κοτζιά και το 3ο Athens Food Market, The X-mas Edition, παρακαλώ!

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γιορτές της γαστρονομίας, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά φέτος, στην πόλη μας. Για άλλη μια φορά, μερικά από τα πιο ψαγμένα, εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας συναντιούνται με pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων σε funky καντίνες και μας καλούν να δοκιμάσουμε στο πόδι, γεύσεις φτιαγμένες από το χέρι γνωστών chef, σε πολύ προσιτές τιμές! Αυτή τη φορά πρόκειται θα… τεστάρουμε τη χριστουγεννιάτικη version του Athens Food Market, το οποίο συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων στο κέντρο της πόλης. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017!

Σαν λιχούδα που είμαι, είμαι σίγουρη ότι θα θέλω να δοκιμάσω λίγο απ’ όλα, γι’ αυτό και μια βόλτα στην πόλη και στα μαγαζιά είναι ότι πρέπει για να… στρώσω και κυρίως για να μπω σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Θα κάνω λοιπόν, μια βόλτα στο Σύνταγμα, θα βγάλω μερικές φωτογραφίες μπροστά από το φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα συνεχίσω στην Ερμού για να ρίξω μια… ματιά στις βιτρίνες των μαγαζιών!

Μία στάση στην βιτρίνα της Pandora (Ερμού 37, Αθήνα) θα κάνω σίγουρα και είμαι ακόμη πιο σίγουρη ότι δεν θα καταφέρω να αντισταθώ και θα μπω μέσα! Ευκαιρία είναι εξάλλου, μιας και χρειάζεται να κάνω μερικά ακόμη δωράκια για τις δύο φίλες μου, και η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή του brand, είναι ό,τι χρειάζομαι για να προσφέρω όμορφα δώρα στους κοντινούς μου ανθρώπους!

 

00.jpg 

Θα περπατήσω μέχρι τέρμα την Ερμού και θα κατευθυνθώ στο πιο χριστουγεννιάτικο σημείο της πόλης! Οι ιδιοκτήτες του Little Kook (Καραϊσκάκη 17, Αθήνα), ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους φετινούς χριστουγεννιάτικους, υπερπαραγωγή, στολισμούς τους! Ένα μίνι Christmas Wonderland βρίσκεται στους δρόμους της πόλης μας, αφήνοντάς μας όλους με το στόμα ανοιχτό με το φανταστικό και παραμυθένιο σκηνικό που δημιούργησε φέτος το μαγαζί! Αρκεί αυτό λοιπόν, για να υπομείνω την μεγάλη αναμονή που υπάρχει για να μπω μέσα και όσο περιμένω θα βγάλω 1…2 (χιλιάδες;) φωτογραφίες δίπλα στα φωτάκια!

Χριστουγεννιάτικη βόλτα και διάθεση: Check! Το μόνο που μένει είναι να περιμένω την ημέρα των Χριστουγέννων!

Καλά Χριστούγεννα!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός