Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Spa day!

Η Κέλλυ μπαίνει σε mode καλοκαιριού και απολαμβάνει μια ημέρα αφιερωμένη στην χαλάρωση!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ, να μου πεις πότε «έφυγε» ο Απρίλης; Πότε… πρόλαβε και πήγε 20 Απριλίου; Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε; Πλησιάζει το καλοκαίρι… επικίνδυνα! Και επειδή θέλω να μου ταιριάξει γάντι το καινούργιο Boy London μαγιό που αγόρασα από το ASOS, θα αρχίσω από τώρα να προσέχω την διατροφή μου, το σώμα και γενικά την εμφάνιση μου, για να είμαι πανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι!

Θα ξεκινήσω λοιπόν, την ημέρα μου υγιεινά! Πρόσφατα, παρέλαβα από την Activia ένα εκπληκτικό «πακέτο» που είχε μέσα γιαούρτι, κέικ, δημητριακά, μπανάνα, αλμυρά μπισκοτάκια. Όλες τις σωστές επιλογές, δηλαδή, για να ξεκινήσει κανείς την μέρα του!

Τέλος, λοιπόν, στις… τυρόπιτες από τον φούρνο, από σήμερα Θα αρχίσω να προσέχω την διατροφή μου και όχι μόνο για «να κάνω σώμα», αλλά κυρίως για την υγεία μου! Και τα Healthy Snack της Activia είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαμβάνω από εδώ και πέρα το πρωινομεσημεριανό μου.

Μίας και είμαι ήδη “on the right track” και γεμάτη με ενέργεια, ξέρω ότι θα τα «δώσω» όλα σήμερα στην δουλειά. Ίσως η ενέργεια και καλή διάθεση που έχω να μην προέρχεται μόνο από το υγιεινό μου γεύμα, αλλά και για το…ραντεβουδάκι που έχω κλείσει για μετά το γραφείο.

Όπως σου είπα, η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εμένα, εξ’ ού και η επόμενή στάση μου, στο κέντρο αισθητικής, Urbane Skin (Kανάρη 23, Κολωνάκι). Σήμερα, λοιπόν, έχω τον προγραμματισμένο καθαρισμό προσώπου (που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή!). Επέλεξα το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, γιατί την προηγούμενη φορά που πήγα, έμεινα τρομερά ευχαριστημένη! Πρόκειται για έναν εκπληκτικό χώρο στο κέντρο του Κολωνακίου που προσφέρει πραγματικά τρομερές υπηρεσίες.

Σκέψου κάτι σαν ένα μίνι σπα, στο κέντρο της πόλης! Το κέντρο προσφέρει πολλά. Από καθαρισμό προσώπου, μέχρι και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου (βλ. botox, κρυοθεραπεία με παγωμένους γλόμπους, κολλαγόνο και πολλές άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες που δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα καν στην Ελλάδα), σε καλές τιμές.

Εγώ, θα κάνω καθαρισμό προσώπου, όπως σου είπα, με οξέα φρούτα, κάτι που ξέρω ότι θα με αναζωογονήσει και εμένα και το δέρμα μου (σε αυτό θα βοηθήσουν και τα μαγικά χεράκια της Ράνιας, η οποία κάνει εκπληκτικό μασάζ προσώπου…)!

Νομίζω, ότι η σημερινή ημέρα, είναι μια καλή αρχή. Δηλαδή και την διατροφή μου θα αρχίσω από τώρα να προσέχω (δεν θα περιμένω τελευταία στιγμή) και όμορφη και λαμπερή θα νιώσω. Αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για να υποδεχτώ την επόμενη σεζόν, δυναμικά!

Φωτό: Urbaneskin

Για περισσότερα, μπες στο Urbaneskin.com

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ