Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα παλιμπαιδίζει στο Μοναστηράκι

Με την κόρη της και yummy μονόκερους.



Κηρύσσουμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου επίσημα πλέον. Ναι, εμάς περίμεναν οι τουρίστες για να καταφτάσουν στη χώρα μας. 

Και φυσικά δεν εννοώ αυτό. Μιλάω για την τουριστική περίοδο τη δική μου και της Ιωάννας. Αυτή κατά την οποία το παίζουμε τουρίστριες στην πόλη μας, κάνουμε βόλτες, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, και ανακαλύπτουμε καινούρια μέρη. Ε, ναι, μιλάμε και αγγλικά ή μια δική μας γλώσσα ακαταλαβίστικη, για να κάνουμε τον ρόλο μας πιο πειστικό. 

Σήμερα, θα βάλουμε τα δερμάτινα σανδάλια και τα καπέλα μας και θα κατέβουμε στο Μοναστηράκι. Θα γίνεται χαμός, το ξέρω, και ομολογώ ότι η οχλαγωγία δεν είναι το καλύτερό μου. Η μικρή μου όμως λατρεύει το ιστορικό κέντρο, οπότε θα κρατήσω το χέρι της σφιχτά και την τσάντα μου ακόμα σφιχτότερα και θα σεργιανίσουμε.

Και φυσικά θα καταλήξουμε σε ένα στέκι όπου δεν έχουμε ξαναπάει. Έχω βρει ένα που μου φαίνεται ότι θα την ενθουσιάσει. Το Milk & Cookies στην Περικλέους που διαθέτει όλα τα στοιχεία που κάνουν τα κορίτσια κάθε ηλικίας να φωνάζουν lol!

Το όνομά του, πολύ ξεκάθαρο καθώς εδώ βρίσκεις milkshakes και cookies. Αλλά πώς; Σε φανταστικούς συνδυασμούς γεύσεων και σε ακόμα πιο φανταστικό σερβίρισμα, σούπερ πληθωρικό! 

Σίγουρα θα πάρουμε το Unicorn με σιρόπι τσιχλόφουσκας ή το Cotton Candy με μαλλί της γριάς. Θα χαζέψουμε τη διακόσμηση με τις παλ αποχρώσεις, εγώ κλασικά θα βγάζω φωτογραφίες με το κινητό, η κόρη μου θα λέει «Έλα, μαμά, αρκετά!» και θα γελάμε. 

Ε, δεν θα δοκιμάσουμε και κανένα φρεσκοψημμένο μπισκότο παρέα με μια φρέσκια λεμονάδα; 

Και ανάμεσα στους δεκάδες μονόκερους, εμείς θα απολαμβάνουμε τη ζωή και θα μας βρει το βράδυ. Είναι τόσο όμορφη η πλατεία Μοναστηρακίου όταν πάει να βραδιάσει. Ακόμα μία φωτογραφία; "Έλα, μαμάαα! Η ζωή δεν είναι μόνο το Instagram!".

Πόσο δίκιο. 

Info: Περικλέους 56, Αθήνα, τηλ. 210 3243373.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;