Ροκ και τα πόδια στην άμμο - AllYou.gr

Search

 

Ροκ και τα πόδια στην άμμο

Σήμερα η Γωγώ θα ακούσει ροκ δίπλα στη θάλασσα στο Bolivar Beach Bar στον Άλιμο.

17 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Γωγώ Καρκάνη

Αν θα μπορούσες να κρατήσεις κάτι από τις καλοκαιρινές διακοπές, τι θα ήταν αυτό; Για μένα μια από τις αγαπημένες εμπειρίες είναι να χαλαρώνω το βράδυ σε κάποιο παραθαλάσσιο μαγαζί, μπαράκι ή εστιατόριο, απολαμβάνοντας την αίσθηση της άμμου στα πόδια μου και τη βουή των κυμάτων που σκάνε στην παραλία.

Αυτό είναι κάτι που μπορώ να συνεχίσω να ζω, έστω και περιστασιακά, μετά την επιστροφή μου στην πόλη, για όσο τουλάχιστον το επιτρέπει ο καιρός. Αρκεί να πάω στο Bolivar Beach Bar στον Άλιμο, ένα μπαράκι με σχεδόν τροπική διάθεση και ξαπλώστρες στην αμμουδιά που είναι διαθέσιμες και το βράδυ, όπου μπορείς να χαλαρώσεις με θέα τη θάλασσα ή το νυχτερινό ουρανό, με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα και με μουσικό σάουντρακ που αλλάζει από βραδιά σε βραδιά.

Σήμερα, συγκεκριμένα, έχω έναν ακόμα λόγο να επισκεφτώ το Bolivar, γιατί ο resident dj Steph θα παίζει rock μουσική: επιλεγμένα κομμάτια της classic αλλά και της new rock, σε ένα event με ελεύθερη είσοδο (περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ). Ποιος είπε ότι στα παραθαλάσσια μπαράκια ταιριάζει μόνο η reggae;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παραπλεύρως, ντουγρού και ενδεχομένως!

Η Λένα σε μία μεγάλη βόλτα στο κέντρο μιας πόλης που δεν ξέρει... αν έχει καλοκαίρι!

Μια Εβδομάδα με βόλτες στην πόλη

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πόλης

Τα χρώματα της αμφιβολίας και του δισταγμού

Το Λεμόνι και το Μπρίκι, το Θησείο και η Μαβίλη, τι χρώμα είναι;