Μια «συλλεκτική» βραδιά με ένα… «συλλεκτικό» live - AllYou.gr

Search

 

Μια «συλλεκτική» βραδιά με ένα… «συλλεκτικό» live

Παρασκευή σήμερα και φύγαμε για six d.o.g.s!

16 Νοεμβρίου 2018
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Moυ έχουν λείψει τα Live. Παλιά πήγαινα συνέχεια σε συναυλίες, «μικρών» καλλιτεχνών ή πιο γνωστών. Τώρα όχι τόσο συχνά. Λίγο τα λεφτά, λίγο η δουλειά που μπορεί να τραβήξει μέχρι αργά και κάποιες φορές το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να γυρίσεις σπίτι και να δεις σειρές στο Netflix.

Σήμερα, παρά την κούραση της εβδομάδας, θα αντισταθώ στις φωνές στο κεφάλι μου που μου φωνάζουν «είσαι κουρασμένη! Πήγαινε σπίτι να δεις Bojack Horseman!». Θα σωπάσω τις κακόβουλες φωνές που θέλουν να μείνω κλεισμένη στο σπίτι παρασκευιάτικο και θα βγω. Το καλό είναι ότι έχω καλή αφορμή που με… σπρώχνει εκτός σπιτιού.

Ένα ενδιαφέρον live θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο six d.o.g.s. Και στο πνεύμα των παλιών μου συνηθειών που πήγαινα σε συναυλίες τουλάχιστον 3 φορές τον μήνα, θα πάω ν’ ακούσω την Μαρία Παπαγεωργίου.

Η Μαρία Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά με τη νέα της μπάντα τον δίσκο “Αλληλογραφία”, μόνο για μία εμφάνιση, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε νέα “ανάγνωση”, τα νέα της σχεδιάσματα και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή της.

Η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στον χώρο που έχει αγαπήσει την ανεξάρτητη εναλλακτική μουσική σκηνή της χώρας και θα χωρίσει την παράστασή της σε δύο μέρη:

Στο πρώτο, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του τελευταίου της δίσκου “Αλληλογραφία”, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος της εμπιστεύτηκε επανεκτελέσεις σε τραγούδια του με τη δική της ματιά και τις διακριτικές συμβουλές του.

Στο δεύτερο, θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές που αγαπήθηκαν από τη φωνή της, αλλά και καινούρια –αδισκογράφητα ακόμη- τραγούδια που “δοκιμάζονται” πρώτα στις ζωντανές τις εμφανίσεις.

Εσύ θα χάσεις αυτό το ξεχωριστό-συλλεκτικό live από το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα; Εγώ όχι.
 
Κεντρική φωτό: Instagram @ elena__clifford

Σημείωση

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 50 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10€

Γενική Είσοδος: 12€

Η παράσταση θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22:00

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Καφές, Λουκούμι και ρακιπιρίνια!

Στην Καισαριανή και στην Πλατεία Αβησσυνίας

90s (& Friday) I'm In Love!

Στα χρόνια της «Ντόλτσε Βίτα», όταν ακόμα δε νιώθαμε «Δυο Ξένοι», ζούσαμε σε «Ρετιρέ» και βγαίναμε με τους «Απαράδεκτους» φίλους μας...

Παρίσι, Λονδίνο, Αθήνα

Yesterday, Today & Every Day!