Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια «συλλεκτική» βραδιά με ένα… «συλλεκτικό» live

Παρασκευή σήμερα και φύγαμε για six d.o.g.s!


Κέλλυ Νόβακ

Moυ έχουν λείψει τα Live. Παλιά πήγαινα συνέχεια σε συναυλίες, «μικρών» καλλιτεχνών ή πιο γνωστών. Τώρα όχι τόσο συχνά. Λίγο τα λεφτά, λίγο η δουλειά που μπορεί να τραβήξει μέχρι αργά και κάποιες φορές το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να γυρίσεις σπίτι και να δεις σειρές στο Netflix.

Σήμερα, παρά την κούραση της εβδομάδας, θα αντισταθώ στις φωνές στο κεφάλι μου που μου φωνάζουν «είσαι κουρασμένη! Πήγαινε σπίτι να δεις Bojack Horseman!». Θα σωπάσω τις κακόβουλες φωνές που θέλουν να μείνω κλεισμένη στο σπίτι παρασκευιάτικο και θα βγω. Το καλό είναι ότι έχω καλή αφορμή που με… σπρώχνει εκτός σπιτιού.

Ένα ενδιαφέρον live θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο six d.o.g.s. Και στο πνεύμα των παλιών μου συνηθειών που πήγαινα σε συναυλίες τουλάχιστον 3 φορές τον μήνα, θα πάω ν’ ακούσω την Μαρία Παπαγεωργίου.

Η Μαρία Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά με τη νέα της μπάντα τον δίσκο “Αλληλογραφία”, μόνο για μία εμφάνιση, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε νέα “ανάγνωση”, τα νέα της σχεδιάσματα και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή της.

Η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στον χώρο που έχει αγαπήσει την ανεξάρτητη εναλλακτική μουσική σκηνή της χώρας και θα χωρίσει την παράστασή της σε δύο μέρη:

Στο πρώτο, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του τελευταίου της δίσκου “Αλληλογραφία”, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος της εμπιστεύτηκε επανεκτελέσεις σε τραγούδια του με τη δική της ματιά και τις διακριτικές συμβουλές του.

Στο δεύτερο, θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές που αγαπήθηκαν από τη φωνή της, αλλά και καινούρια –αδισκογράφητα ακόμη- τραγούδια που “δοκιμάζονται” πρώτα στις ζωντανές τις εμφανίσεις.

Εσύ θα χάσεις αυτό το ξεχωριστό-συλλεκτικό live από το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα; Εγώ όχι.
 
Κεντρική φωτό: Instagram @ elena__clifford

Σημείωση

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 50 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10€

Γενική Είσοδος: 12€

Η παράσταση θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22:00

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.