Απόγευμα με το Ροζ Φλαμίνγκο μου - AllYou.gr

Search

 

Απόγευμα με το Ροζ Φλαμίνγκο μου

Στη «λιμνοθάλασσα» της Πετρούπολης

05 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μετράμε αντίστροφα για το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου από τα μέσα Ιανουαρίου. Κάθε μέρα. Και τικ τοκ, τικ τοκ, φτάνει αυτή η Παρασκευή, καταφτάνει αυτό το ονειρεμένο τριήμερο της Αποκριάς που η κόρη μου θα ντυθεί Ροζ Φλαμίνγκο. 

Μέχρι τότε όμως η μάνα έχει εκκρεμότητες με τη στολή και τη μεταμφίεση. Σπρέι σε ροζ φυσικά απόχρωση για τα μαλλιά, ροζ κολάν «αλλά όχι χοντρό, να μην σκάσω». Και τρέχα πάλι στα πολυκαταστήματα, τρέχα στα μαγαζιά μετά τη δουλειά να τα βρεις. Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι μάνα ενός φλαμίνγκο. 

Κι όταν το μικρό μου σπάνιο πουλί τελειώσει το μάθημα της ρυθμικής, δεν θα γυρίσουμε σπίτι. Ο καιρός είναι τόσο ωραίος για να κλειστούμε μέσα.

Θα πάμε να πιούμε έναν δυναμωτικό χυμό στην πλατεία της Πετρούπολης, στο Balzac, με την space διακόσμηση. Για λίγο. Μισή ωρίτσα, έτσι για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας. Μισή ωρίτσα, έτσι, για να γνωρίσουμε ακόμα ένα στέκι της γειτονιάς μας, για να μην βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια. 

Και επιστρέφοντας στο σπίτι, θα μπούμε στο ζαχαροπλαστείο Κάκαλης για να πάρουμε δύο, μόνο δύο αλήθεια, κοκάκια. Για τον δρόμο, βρε αδερφέ. Ξέρεις ότι εκεί φτιάχνονται τα καλύτερα της Αθήνας, έτσι; Όχι κορμιά, κοκάκια. 

Info:

Balzac Inner Pleasure: Κάσσου 11, Πετρούπολη

Κάκαλης: Μάρκου Μπότσαρη 17, Πετρούπολη Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παραπλεύρως, ντουγρού και ενδεχομένως!

Η Λένα σε μία μεγάλη βόλτα στο κέντρο μιας πόλης που δεν ξέρει... αν έχει καλοκαίρι!

Μια Εβδομάδα με βόλτες στην πόλη

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πόλης

Τα χρώματα της αμφιβολίας και του δισταγμού

Το Λεμόνι και το Μπρίκι, το Θησείο και η Μαβίλη, τι χρώμα είναι;