Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σήμερα σου κάνουμε το τραπέζι...

Για την ακρίβεια, σου προτείνουμε που αξίζει να φας για Καθαρά Δευτέρα


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Σίγουρα πέταξες χαρταετό. Σίγουρα έτρεξες για να μαζεψεις την καλούμπα. Ε, και τωρα που μεσημεριασε, γουργουρίζει η κοιλίτσα για σαρακοστιανά!!! Λοιπόν, αν είσαι νότια και θαλασσινή, σου λέω πως το αγαπημένο all day café bar restaurant Blends στο κέντρο της Γλυφάδας,  έχει ετοιμάσει μοναδικές νηστίσιμες παραδοσιακές προτάσεις και σε περιμένει για να τις απολαύσεις . Ξεχωριστά πιάτα ημέρας που έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Κωνσταντίνος Λώλας.

Το Blends είναι  στην Πλατεία Νυμφών. Με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την urban αισθητική με natural στοιχεία, το σύγχρονο interior design με την τέχνη καταφέρνει να δημιουργεί ένα συνονθύλευμα μοναδικών εμπειριών αναμειγνύοντας τις αισθήσεις. 

 Blends..JPG 

Για να ξέρεις, το Blends ετοιμάζει κάθε Δευτέρα-Παρασκευή 13:00 – 16:00 ένα πλούσιο μπουφέ , μόνο με 16 ευρω το άτομο! Ορεκτικά, σαλάτες, μαγειρευτά, ζουμερά κρέατα και υπέροχα γλυκά!

Αν είσαι κορίτσι του... Κέντρου, πηγαινε στη λατρεμένη Ροζαλία. Είναι πεντανόστιμη, πρόσχαρη και από τα χρόνια τα παλιά,  είναι η αγαπημένη μας ταβέρνα στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου. Καλτσούνια, πίτες, χαλβά, φασόλια , λουκουμάδες, πορτοκαλόπιτα και τι δεν θα γευτείς στην αυλή της.  Αν καθήσεις σε τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο, έχει πολύ χάζι!

Οπου κι αν πας, καλά να περάσεις.

Φιλιά και καλή Σαρακοστή 

 

 

Blends: Φοίβης 19, Γλυφάδα

Ροζαλία : Βαλτετσίου 54 , Εξάρχεια

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30