Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στου Ψυρρή με την νταντά μου

Για καφέ στο ανθισμένο Little Kook



Την έχεις δει την Mary Poppins; Δεν είναι μια μαγική ταινία που σε κάνει να (ξανα)πιστέψεις στη μαγεία; Αν δεν την έχεις δει, στην προτείνω με κλειστά τα μάτια, έχεις ή όχι παιδιά. 

Αυτή την νταντά θα πάω σήμερα να συναντήσω αλλά όχι σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα αυτή τη φορά. Θα με περιμένει στου Ψυρρή, στο πολύ αγαπημένο Little Kook, που με τρελαίνει με τη διακόσμησή του, την εναλλασσόμενη με τις εποχές. 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι τόσο τα γλυκά του ή ο καφές του που με ελκύουν σε αυτό το μαγαζί που έχει γίνει talk of the town από την πρώτη μέρα έναρξής του. 

Ούτε καν οι άπειρες ινσταγκραμικές φωτό που μπορείς να βγάλεις σε κάθε του γωνιά- γιατί, ας το ομολογήσουμε, το Ίνστα αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να επισκεφτείς κάποιο στέκι.  

LittleKook_mesa.jpg

 

Η μαγεία του, ξεκάθαρα αυτή είναι η αφορμή - αλλά και η ανάγκη μου. 

Και αυτή την εποχή η μαγεία φτάνει και περισσεύει ανάμεσα στις μυγδαλιές, τα καρουζέλ, τους πιγκουίνους και φυσικά τη Mary Poppins και τη μαγική της ομπρέλα, που θα μου φτιάξει τόσο πολύ τη διάθεση που θα ανοίξω εύκολα και τη δική μου νοητή ομπρέλα και να πετάξω ψηλά.

Αν είσαι στο κέντρο σήμερα, ρίξε μια ματιά στον ουρανό. Ή έλα απλά να πιούμε ένα τσάι.   

Info: Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, Αθήνα
  

  

 


 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.