Οι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός  πόλης

Allyou Team

*Την Δευτέρα, η Λένα μας είπε πού θα πάει το... επόμενο βράδυ της! "Αύριο το βράδυ θα πάω στο Faust. Για ένα κορίτσι καταπληκτικό. Την Ελένη Αράπογλου. Η Ελένη  ήρθε  από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση! Μια βραδιά  γεμάτη ήχους και χρώματα  jazz, soul και λάτιν μουσικής.
Επηρεασμένη από τα ακούσματα της αμερικανικής μητρόπολης, η Ελένη ερμηνεύει, συνθέτει και αυτοσχεδιάζει με τo χαρακτηριστικό της πολυφωνικό γεφύρωμα παίζοντας με loops και effects. 

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα  πήγε για καφέ στου Ψυρρή, με τη...νταντά της! "Την έχεις δει την Mary Poppins; Δεν είναι μια μαγική ταινία που σε κάνει να (ξανα)πιστέψεις στη μαγεία; Αν δεν την έχεις δει, στην προτείνω με κλειστά τα μάτια, έχεις ή όχι παιδιά. 

Αυτή την νταντά θα πάω σήμερα να συναντήσω αλλά όχι σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα αυτή τη φορά. Θα με περιμένει στου Ψυρρή, στο πολύ αγαπημένο Little Kook, που με τρελαίνει με τη διακόσμησή του, την εναλλασσόμενη με τις εποχές"

*Την Τετάρτη, η Δήμητρα  ως άλλη Κάρι Μπράτσο, κατεβαίνει στο Παλιό Φάληρο,παίζει με τα χρώματα  και το στυλ καοι κάνει shopping!  "L' Ultima Exclusive Boutique το όνομα του καταστήματος και με μια αναγνωριστική ματιά, κατάλαβα πως δεν θα ξεμπερδέψω εύκολα μαζί του. Ψαγμένοι σχεδιαστές μόδας από το εξωτερικό, ιδιαίτερα κομμάτια, ξεχωριστά αξεσουάρ, εκλεπτυσμένο γούστο σε κάθε γωνιά του μαγαζιού. Ό,τι θα βρεις εκεί είναι απόλυτα θηλυκό και ενημερωμένο σε διαβεβαιώνω. (Είναι εμφανές και από το στιλ της ιδιοκτήτριας του καταστήματος)".  

*Την Πέμπτη, ο Νίκος πήγε στην αλλιώτικη δική του Λεωφόρο Συγγρού, κι οπως λέει :"Χωρίς καν να το καταλάβω, φθάνω στη «Συγγρού – Φιξ», το δρόμο, που όλοι – δεν νομίζω για τους ίδιους λόγους – έχουμε ακούσει πάνω από μία φορά στη ζωή μας. Διασχίζω τη λεωφόρο και φθάνω στη Βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου, τον παράδεισο μέσα στην άβυσσο. Μόλις μπω μέσα, καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι σε έναν άλλο κόσμο, πιο ελεύθερο, πιο ονειροπαρμένο, πιο παραμυθένιο."

*Την Παρασκευή, η Ιλένα πήγε  θέατρο,  είδε  "The importance of being Earnest",  όπου ο Oscar Wilde εκθέτει τον συντηρητισμό και τον πουριτανισμό που χαρακτηρίζουν την εποχή του, κάθε εποχή, το τώρα . Μετά , με την παρέα της, πήγαν στη «Σαμ που τα έχει με λάθος Αγόρι» 2 στενάκια πιο κάτω κάθησαν στα σκαμπώ και έβγαζαν τα αγαπημένα τους ερωτήματα που αναποδογυρίζουν τέλεια τραπέζια φύλων, σχέσεων, επικοινωνίας. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares