ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Γιορτάζω... γιορτάζω με ακούτε που το φωνάζω;!
Πού θες να σε πάω βόλτα απόψε; Κερνάω...
Ναι έχω γενέθλια και έχω κέφια! Ολοκλήρωσα μία ακόμη χρονιά... Απλό σου φαίνεται;! Μπαάααα δε νομίζω!
Γιορτάζω:
1. Γιατί είμαι υγιής.
2. Γιατί κατάφερα να επιβιώσω για μία ακόμη χρόνια σε αυτήν την άγρια, απαιτητική κοινωνία. ( Δε βγήκα αλώβητη, αλλά οι πληγές μου άρχισαν να μην τσούζουν όπως πριν, επουλώνονται σιγά σιγά και στο τέλος θα μείνει ένα μικρό σημαδάκι. Άρα είμαι σίγουρα πιο δυνατή και σοφή).
3. Γιατί προσθέτοντας άλλον έναν χρόνο στη ζωή μου, έμαθα κάτι παραπάνω γαι εμένα, για τους αγαπημένους μου, για τη δουλειά μου, για τον κόσμο γενικότερα. Κάθε χρόνος που περνάει και είμαστε ακόμα εδώ γεροί, δυνατοί, ενεργοί και παραγωγικοί... είναι ένα μικρό προσωπικό μας επίτευγμα. Ένα συμπαντικό θαύμα που μόλις ολοκληρώθηκε.
28/5 λοιπόν! Χρόνια μου πολλά! Να με χαίρεσαι! Πού να σε πάω;
Χμμμ... Να σκεφτώ! Η φάση είναι σχεδόν καλοκαίρι και εγώ λατρεύω τη θάλασσα. Θα σε πάω λοιπόν σε νησί! Όχι ηρέμησε μην ετοιμάζεις βαλίτσα δεν είναι τόσο μακριά! Είναι το νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το γνωστό αλλά ανανεωμένο Island! ( Είναι και δίπλα στο σπίτι μου βρε παιδί μου... αν πιω λίγο παραπάνω και ζαλιστώ το κόβω με τα πόδια!) Λοιπόν μη το συζητάμε παραπάνω! Φύγαμε!
Τι προτιμάς; Να δειπνήσουμε ή κατευθείαν ποτό; Αυτό το μέρος τα συνδυάζει όλα, ταυτόχρονα με απαράμιλλη θέα που κόβει την ανάσα.
Γι' αυτό και το λατρεύω!
Μα κοίτα εδώ ατμόσφαιρα...
Πάνω στο βράχο, σε συνέχεια του club και με θέα τη θάλασσα, απλώνεται δυναμικά το εστιατόριο του Island.
Ξεκινώντας τα πρώτα χρόνια με μεσογειακή κουζίνα, σήμερα το εστιατόριο φιλοξενεί ελληνικές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα με την υπογραφή του βραβευμένου chef, Νίκου Σκληρά. Συνταγές που περιλαμβάνουν ψάρι, κρέας και χειροποίητα ζυμαρικά, φέρουν όλες τις Μεσογειακές αναμνήσεις που ζητάει κανείς για ένα απολαυστικό γεύμα υπό τους ήχους θάλασσας και της Lounge μουσικής.
Επιπλέον, στο menu υπάρχει και το φημισμένο sushi section, με υπέροχες επιλογές για τους λάτρεις του είδους.
Να σου δώσω και ένα "hint" παραπάνω: Το Island είναι τo πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών αλλά και των πούρων. Το κελάρι επιμελείται ο ειδικός sommelier και έχει να προτείνει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα, ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται στο Island.
Τί ωραία που περνάει η ώρα με καλή παρέα, μοναδικές γεύσεις, θέα και μουσική δε συμφωνείς; Χρόνια μου πολλά λοιπόν! Σε ευχαριστώ που με συνόδεψες σε αυτήν την υπέροχη βραδιά... Θα κάνω και μία πρόποση:
" Κάθε μέρα γενεθλίων είναι μία νέα αρχή για τον κάθε έναν από εμάς. Εύχομαι τα όνειρά μας να γίνονται παργματικότητα, η ζωή μας να έχει μόνο ετυχισμένες στιγμές και ανθρώπους αληθινούς που μας αγαπούν και μας στηρίζουν!"
Και αφού είναι η μέρα μου και έχω την τιμητική μου... το τραγούδι μου παρακαλώ...!
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου