Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γιορτάζω... γιορτάζω με ακούτε που το φωνάζω;!

Πού θες να σε πάω βόλτα απόψε; Κερνάω...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ναι έχω γενέθλια και έχω κέφια! Ολοκλήρωσα μία ακόμη χρονιά... Απλό σου φαίνεται;! Μπαάααα δε νομίζω!

Γιορτάζω:

1. Γιατί είμαι υγιής.

2. Γιατί κατάφερα να επιβιώσω για μία ακόμη χρόνια σε αυτήν την άγρια, απαιτητική κοινωνία. ( Δε βγήκα αλώβητη, αλλά οι πληγές μου άρχισαν να μην τσούζουν όπως πριν, επουλώνονται σιγά σιγά και στο τέλος θα μείνει ένα μικρό σημαδάκι. Άρα είμαι σίγουρα πιο δυνατή και σοφή).

3. Γιατί προσθέτοντας άλλον έναν χρόνο στη ζωή μου, έμαθα κάτι παραπάνω γαι εμένα, για τους αγαπημένους μου, για τη δουλειά μου, για τον κόσμο γενικότερα. Κάθε χρόνος που περνάει και είμαστε ακόμα εδώ γεροί, δυνατοί, ενεργοί και παραγωγικοί... είναι ένα μικρό προσωπικό μας επίτευγμα. Ένα συμπαντικό θαύμα που μόλις ολοκληρώθηκε.

28/5 λοιπόν! Χρόνια μου πολλά! Να με χαίρεσαι! Πού να σε πάω;

Χμμμ... Να σκεφτώ! Η φάση είναι σχεδόν καλοκαίρι και εγώ λατρεύω τη θάλασσα. Θα σε πάω λοιπόν σε νησί! Όχι ηρέμησε μην ετοιμάζεις βαλίτσα δεν είναι τόσο μακριά! Είναι το νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το γνωστό αλλά ανανεωμένο Island! ( Είναι και δίπλα στο σπίτι μου βρε παιδί μου... αν πιω λίγο παραπάνω και ζαλιστώ το κόβω με τα πόδια!) Λοιπόν μη το συζητάμε παραπάνω! Φύγαμε!

Τι προτιμάς; Να δειπνήσουμε ή κατευθείαν ποτό; Αυτό το μέρος τα συνδυάζει όλα, ταυτόχρονα με απαράμιλλη θέα που κόβει την ανάσα.

Γι' αυτό και το λατρεύω!

Μα κοίτα εδώ ατμόσφαιρα...

islandathensriviera_29_5_2019_2_56_53_613.jpg

islandathensriviera_29_5_2019_2_55_39_759.jpg

 

Πάνω στο βράχο, σε συνέχεια  του club και με θέα τη θάλασσα, απλώνεται δυναμικά το εστιατόριο του Island.

Ξεκινώντας τα πρώτα χρόνια με μεσογειακή κουζίνα, σήμερα το εστιατόριο φιλοξενεί ελληνικές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα με την υπογραφή του βραβευμένου chef, Νίκου Σκληρά. Συνταγές που περιλαμβάνουν ψάρι, κρέας και χειροποίητα ζυμαρικά, φέρουν όλες τις Μεσογειακές αναμνήσεις που ζητάει κανείς για ένα απολαυστικό γεύμα υπό τους ήχους θάλασσας και της Lounge μουσικής.

Επιπλέον, στο menu υπάρχει και το φημισμένο sushi section, με υπέροχες επιλογές για τους λάτρεις του είδους.

Να σου δώσω και ένα "hint" παραπάνω: Το Island είναι τo πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών αλλά και των πούρων. Το κελάρι επιμελείται ο ειδικός sommelier και έχει να προτείνει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα, ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται στο Island.

 

islandathensriviera_29_5_2019_3_32_43_638.jpg

 

Τί ωραία που περνάει η ώρα με καλή παρέα, μοναδικές γεύσεις, θέα και μουσική δε συμφωνείς; Χρόνια μου πολλά λοιπόν! Σε ευχαριστώ που με συνόδεψες σε αυτήν την υπέροχη βραδιά... Θα κάνω και μία πρόποση:

" Κάθε μέρα γενεθλίων είναι μία νέα αρχή για τον κάθε έναν από εμάς. Εύχομαι τα όνειρά μας να γίνονται παργματικότητα, η ζωή μας να έχει μόνο ετυχισμένες στιγμές και ανθρώπους αληθινούς που μας αγαπούν και μας στηρίζουν!"

Και αφού είναι η μέρα μου και έχω την τιμητική μου... το τραγούδι μου παρακαλώ...!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.