Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Πάρκο, οι Κήποι κι εμείς!

Ακόμα μία βόλτα στην δική μας (και δική σου) παράξενα όμορφη πόλη



Ο Ιούλιος ήταν πάντα μήνας "σημαδιακός" για μας στο allyou. Γιατί; Διότι Ιούλιο, πριν 5 χρόνια, ξεκινήσαμε το ταξίδι μας, μαζί!  Και κοίτα να δεις που τα γεγονότα και οι εξελίξεις τον κάνουν "ιστορικό". Αυτή η βραδιά, λοιπόν, του "ιστορικού" μας Ιουλίου, θα μας βρει στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής! Εκεί που περνάμε τα πιο πολλά καλοκαιρινά μας βράδια, ακούγοντας μουσικές που αγαπάμε . Εχει ωραία αύρα και ναι, έχει και δροσιά.

Προχτές, πάλι εδώ ήμασταν. Με μια φωνή κι ένα πιάνο. Δηλαδή με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θοδωρή Οικονόμου και τις "εύθραυστες" μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι να εναλλάσσονται με ροκ μπαλάντες του  Αγγελάκα και του Παυλίδη.  Με τον  κόσμο του Θάνου Μικρούτσικου  να ενώνεται με το σύμπαν του Leonard Cohen, τα τραγούδια της Édith Piaf να  συναντούν τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου και τις δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη να συνυπάρχουν με τις  μελωδίες του Σταμάτη Κραουνάκη,  αλλά και με τραγούδια του Θοδωρή Οικονόμου, και του Σταύρου Σιόλα.

aaaaparcoin.jpg

Κι επειδή είμαστε  επιρρεπείς στις προκλήσεις, σκεφτόμαστε να υποκύψουμε και στην πρόκληση που λέγεται "Πάρκο". Και να πάμε από τους Κήπους  σε κήπο! Μιλάμε για το εστιατόριο και το μπαρ του Πάρκου Ελευθερίας, δίπλα στους κήπους του Μεγάρου, που δεν μπορώ να σου πω πως είναι στέκι μας, αλλά που τις λίγες φορές που έχουμε  πάει, το έχουμε  καταευχαριστηθεί! Σήμερα λοιπόν, λέμε να.. μας προσφέρουμε  την όμορφη ατμόσφαιρα,τη γευστική μακαρονάδα με πέστο, τα σκανδαλιστικά ντολμαδάκια και το λευκό Σαββατιανό.
Στην υγειά σας ! Και στη δική μας!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου