Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια εβδομάδα με Πάρο, Πάρκο, Βέλο

 εεε, μείναμε κι ένας- δύο για σούρτα- φέρτα στα urban τσιμέντα



Την Δευτέρα η Τζίνα βρέθηκε για δουλειά στην Πάρο και εννοείται οτι τα φόρτωσε όλα στον κόκορα και ξεκίνησε για την Λάγγερη.
Η Λάγγερη για πάρα πολλά χρόνια ήταν το καλά κρυμμένο μυστικό των γυμνιστών, των gay και των ψαγμένων παρεών του νησιού, που δεν ήθελαν να κάνουν μπάνιο σε ξαπλώστρα με beat, dj και μαμάδες που κάνουν φιγούρα μοστράροντας τις οικιακές βοηθούς.
Κάθε χρόνο ‘‘βαπτίζεται’’ στα κρυστάλλινα νερά της και μετά την αποχαιρετά με την ίδια ευχή: να την ξαναβρεί του χρόνου έτσι γαλανή, λαμπερή, ήρεμη και χρυσαφένια…

aaaabskin.jpg

Την Τρίτη η Τόνια είναι στην Κόρινθο, στο hometown της σνομπάροντας τις απίστευτες παραλίες και τα νερά της. Μάλιστα. Πάει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου και πιάνει κουβέντες, βιβλία και την καταβρίσκει. Μια γαλήνη και ηρεμία νιώθει έντονα (Τόνια ξάπλωσε και…θα σου περάσει!!). Το κλίμα της βιβλιοθήκης, αυτό το βαρετό και μονότονο που λένε κάποιοι είναι ένας όμορφος μικρός κόσμος με γνώσεις, ιδέες και ταξίδια γι αυτήν. O.kκκ

Tην Τετάρτη η Λένα με 40άρια ζέστη ψάχνεται βόρεια για δροσιές. Πρώτος προορισμός της, τα Μελίσσια που είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα Βόρεια Προάστια της πόλης μας. Λίγο πιο βόρεια (είπαμε, ψάχνει τη... δροσιά) και συγκεκριμένα στη Νέα Πεντέλη. Στην κεντρική πλατεία της, την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στον αριθμό 19 βρίσκεται το Dada’s, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια για καφέ/ποτό/φαγητό των ορκισμένων ΒουΠου. 

Την Πέμπτη η Ιλένα αυτή την βραδιά, λοιπόν, του "ιστορικού"  Ιουλίου, περνάει απ τους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής! Εκεί που γενικώς το allyou  τρέχει τα πιο πολλά καλοκαιρινά του βράδια, ακούγοντας μουσικές που αγαπάμε . Κι επειδή είμαστε  επιρρεπείς στις προκλήσεις, σκεφτόμαστε να υποκύψουμε και στην πρόκληση που λέγεται "Πάρκο". Και να πάμε από τους Κήπους σε κήπο! Μιλάμε για το εστιατόριο και το μπαρ του Πάρκου Ελευθερίας.

Την Παρασκευή ο Νίκος έχει βγει στην Αττική Οδό (σαν την Ζουγανέλη), ραδιόφωνο στο τέρμα (τα γνωστά και μη εξαιρετέα ξένα χιτάκια της εποχής) και σαν δεύτερος Λούκι Λουκ – πιο γρήγορα από τη σκιά του,  φθάνει στο εξωτικό Βέλο. Ενδιάμεσα στο Κιάτο και στο Βραχάτι. Εν ολίγοις γιατί τον ζηλεύουμε λίγο κιόλας σου λέμε ότι το αλατισμένο του κορμί θέλει μπάνιο, το λαίμαργο στομάχι του φωνάζει «Παγωτό». Και, μάντεψε πιο θα ικανοποιήσει από τα δύο.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts