Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στο Μαροκινό Χαμάμ στην Κηφισιά

Ήρθε η ώρα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!


Τζίνα Σπάρτακου

Το σκέφτομαι από το πρωί σαν όνειρο. Να έχω τελειώσει τα δώρα στην αγορά της Κηφισιάς για τα 120 βαφτιστήρια μου, να τσεκάρω την λίστα μου και να μην λείπει κανένα δώρο, να είναι απογευματάκι και να έχει αρκετό κρύο, άντε και λίγη βροχούλα και το παγωμένω μου χέρι να σπρώχνει την νοτισμένη τζαμένια πόρτα του Μαροκινού Χαμάμ, στην Αγίου Τρύφωνος, στην Κηφισιά.

Και μπαίνοντας να με “τυλίξει” αυτή η υπέροχη, λυτρωτική ζέστη, οι ατμοί και οι ευωδιές που έρχονται από το βάθος του χαμάμ και από τα δωμάτια του μασάζ. Να ακουμπήσω κάτω τις σακούλες, να πλησιάσω στη reception και να ρωτήσω αν υπάρχει ραντεβού για ένα χαμάμ και μετά για ένα Βασιλικό Ταϊλανδέζικο μασάζ με ζεστά πουγκιά του Σιάμ. Και να μου πουν… “βεβαίως, καθίστε να σας προσφέρουμε ένα ζεστό τσαγάκι….”

Ή μήπως να ζητήσω το μασάζ της βασίλισσας Νεφερτίτης, που γίνεται με εξωτικό λάδι Μπαλινέζικου γιασεμιού, λωτού και πούδρα από χρυσό 18 καρατίων που ενεργοποιεί την γυναικεία φύση και σε κάνει να νιώθεις πιο ωραία από ποτέ… Η μήπως να κάνω το τελετουργικό χαλάρωσης με την  πούδρα χρυσού και το βούτυρο καριτέ, ένα συγκλονιστικό μασάζ που αναπλάθει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, κυρίως όμως προσφέρει βαθιά χαλάρωση. Και μόνο που το σκέφτομαι λιώνω… Νομίζω ότι μετά από τόση κούραση και τόσο περπάτημα στο κρύο, δεν θα μπορούσα να προσφέρω ωραιότερο δώρο στον εαυτό μου…

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια